Η ηθοποιός Sarah Paulson, με αφορμή τα γενέθλια της 79χρονης συντρόφου της, Holland Taylor, έγραψε μερικές πολύ συγκινητικές ευχές στο instagram.
Sarah Paulson και Holland Taylor / © Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Celebrities

Sarah Paulson: Η τρυφερή ανάρτηση για την 79χρονη σύντροφό της

«Μοναδικέ μου έρωτα» έγραψε για την ηθοποιό και έρωτα της ζωής της Χόλαντ Τέιλορ στο instagram

Η ηθοποιός Sarah Paulson, με αφορμή τα γενέθλια της 79χρονης συντρόφου της, Holland Taylor, έγραψε μερικές πολύ συγκινητικές ευχές στο instagram.

Η Σάρα Πόλσον μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου της Χόλαντ Τέιλορ. «Έρωτα της ζωής μου. Μοναδικέ. Μονάκριβε. Η 14η του Ιανουαρίου είναι η πιο αγαπημένη μου μέρα του χρόνου - μια μέρα για να σε γιορτάσω ανεπιφύλακτα, Holland Taylor. Είμαι η πιο τυχερή από τους τυχερούς. Μόνο σε αγαπώ. Χρόνια πολλά, αγαπημένη μαγική ποιήτρια» έγραψε στο instagram ευχόμενη με θέρμη στην αγαπημένη της για τα 79ά της γενέθλια.

Τις ευχές τους έσπευσαν να δώσουν μέσω comments διάφοροι celebrities, από την Μπέλα Χαντίντ, που έγραψε το τέλειο «αγαπώ την αγάπη σας», μέχρι την ίδια τη Χόλαντ Τέιλορ που δήλωσε ξαφνιασμένη: «Αγαπημένη, με αφήνεις άφωνη… όπως με αφήνουν [άφωνη] καθημερινά η ομορφιά, η τέχνη και η τόλμη σου. Σε αγαπώ περισσότερο σε κάθε γενέθλια! Δεν φαίνεται δυνατό, αλλά εσύ το κάνεις…».

Η Σάρα Πόλσον, η ταλαντούχα Ratched του Netflix, και η επίσης ηθοποιός Holland Taylor (η μαμά του Τσάρλι Σιν στο Two and a Half Man) είναι μαζί για περισσότερα από δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, στη συνέχεια άρχισαν να ακολουθούν η μία την άλλη στο twitter και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το 2015, σε μια ραδιοφωνική της συνέντευξη, η Τέιλορ είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση με μια πολύ μικρότερή της γυναίκα και ότι σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή της είχε σχέσεις με γυναίκες. Σύντομα βγήκε στο φως και το όνομα της «μικρότερης γυναίκας», της Σάρα Πόλσον, η οποία είναι 32 χρόνια νεότερη από τη σύντροφό της.

«Δεν επέλεξα να ερωτευτώ το άτομο που ερωτεύτηκα» έχει δηλώσει η Πόλσον. Για να συμπληρώσει: «Όσοι μπορεί να βρεθούν σε μια κατάσταση που φοβούνται πως θα γίνει αντικείμενο παρεξήγησης ή λάθος κρίσης, ίσως θα μπορούσαν να δουν πώς ζω τη ζωή μου με έναν αυθεντικό τρόπο για μένα. Απλώς προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινή μπορώ. Αν αυτό μπορεί να εμπνεύσει κάποιον άλλο, δε γίνεται να είναι κάτι κακό».

Πόλσον και Τέιλορ είναι αχώριστες και εμφανίζονται σε όλα τα επίσημα events μαζί. Συζούν τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια που με αφορμή τον covid διαπίστωσαν πως δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον, οι δυο τους ομολογούν πως η πανδημία τους ένωσε ακόμα περισσότερο. Τελικά ο έρως δεν κοιτά ούτε χρόνια ούτε φύλα ούτε πανδημίες ούτε τίποτα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice