Πάμελα Άντερσον
© instagram.com/intimatelymagazine/carmelorendodo
Celebrities

Πέμπτο διαζύγιο για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον

Χωρίζει μετά από 13 μήνες γάμου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Πάμελα Άντερσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πέμπτο σύζυγό της Νταν Χέιχαρστ. «Ήταν αγενής και δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της».

Ελεύθερη και ωραία είναι και πάλι η Πάμελα Άντερσον, καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πέμπτο της σύζυγο Νταν Χέιχαρστ.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το «Page Six» ο λόγος του διαζυγίου, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο, ήταν η συμπεριφορά του Χέιχαρστ. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμβίωσή τους εν μέσω καραντίνας, φαίνεται ότι έφθειρε τον έρωτα του ζευγαριού.

«Ο Νταν αποδείχθηκε ένας κόπανος για την Πάμελα, ήταν αγενής και μη υποστηρικτικός. Μετά από δύο χρόνια που ζούσαν μαζί, ο ένας γνωρίζει καλύτερα τον άλλον, και προς το χειρότερο. Έτσι, η Πάμελα συνειδητοποίησε ότι ο Νταν δεν είναι ο κατάλληλος» τονίζει η ίδια πηγή και συμπληρώνει πως η ηθοποιός αποφάσισε ότι δεν είχαν τίποτα κοινό και πως δεν της συμπεριφερόταν όπως εκείνη ήθελε.

Pamela Anderson Divorcing Husband After 1 Year

«[…] ήθελε να πετύχει ο γάμος τους, αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις ανάγκες της», ανέφερε μεταξύ άλλων η πηγή.

Πάμελα Άντερσον: Τα λόγια αγάπης έναν χρόνο πριν

Η Πάμελα Άντερσον και ο Νταν Χέιχαρστ γνωρίστηκαν όταν η ηθοποιός τον προσέλαβε για κάποιες επισκευές στο σπίτι της. Στη συνέχεια, ο 40χρονος έγινε ο σωματοφύλακάς της. Σύντομα ήρθαν κοντά και την παραμονή των Χριστουγέννων παντρεύτηκαν.

Μιλώντας στη DailyMailTV, η Πάμελα Άντερσον είχε πει: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά. Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο».

Πάμελα Άντερσον
Πάμελα Άντερσον © Instagram/Heather Ross

Οι προηγούμενοι γάμοι της εκρηκτικής Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ σταρ Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους. Τον 25χρονο σήμερα Μπράντον και τον 24χρονο Ντύλαν. Η ηθοποιός είχε επίσης παντρευτεί τον Kid Rock από το 2006 ως το 2007, ενώ είχε κάνει δυο γάμος με τον ίδιο άντρα, τον Rock Salomon, από 2007 ως το 2008 και ξανά από το 2014 μέχρι 2015.

Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε πως παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Τζον Πίτερς στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, κάτι που αργότερα η ίδια χαρακτήρισε ψεύτικη τελετή και όχι επίσημο γάμο. «Ποτέ δεν παντρευτήκαμε. Ήταν κινηματογραφικός παραγωγός. Υποθέτω ήθελε λίγη προσοχή;», είχε πει τότε στη DailyMailTV, ενώ αργότερα δημοσιεύτηκε επίσης ανακοίνωση στο Twitter της: «Κανένας γάμος, κανένα διαζύγιο, απλώς ένα περίεργο θεατρικό γεύμα. Η Πάμελα έχει καλή αίσθηση του χιούμορ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice