Celebrities που φωτογραφήθηκαν με μπικίνι μέσα στα χιόνια και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στο instagram.
© instagram
Celebrities

Χιονοκίνι: το μπικίνι του χειμώνα

Έχουν οι celebrities εξάψεις και βγαίνουν με τα μαγιό στα χιόνια;

Celebrities που φωτογραφήθηκαν με μπικίνι μέσα στα χιόνια και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στο instagram.

Τελικά, κάνει κρύο στην Ελλάδα, και γι’ αυτό έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, φοράμε ρόμπες, ζακέτες και τερλίκια και μαλώνουμε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για λίγα λεπτά περισσότερου αναμμένου καυστήρα. Έτσι είμαστε εμείς οι κοινοί θνητοί, κρυώνουμε, τουρτουρίζουμε, κασκολιαζόμαστε, την πέφτουμε μπροστά από το τζάκι ή κάτω από το ερκοντίσιον σαν τις γάτες.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται instagram, οι άνθρωποι δεν κρυώνουν καθόλου και γουστάρουν τον καιρικό ψόφο. Χιόνισε στην Αθήνα και στην πλατφόρμα είδαμε τη Φουρέιρα με το μπουρνούζι και τον Σπαλιάρα με το βρακί. Χιονίζει στον κόσμο όλο και οι διάφοροι celebrities γεμίζουν το insta με μπικίνι, ας το ονομάσουμε skikini (ήδη έχει δημιουργηθεί σχετικό hashtag στο instagram) ή ελληνιστί χιονοκίνι. Κάτι έχει πάθει ο θερμοστάτης τους ή είναι κάνα καινούργιο trend; Μήπως θέλουν να δείξουν στους ακόλουθούς τους ότι είναι θερμοί άνθρωποι ή ότι έχουν τέλεια σώματα; Τι μας νοιάζει;

Η αλήθεια είναι πως εκτός από τη νεόφαντη μόδα των ice baths, οι πόζες με μπικίνι στο χιόνι είναι παράδοση για τους influencers του διεθνούς στερεώματος εδώ και χρόνια. Ας δούμε τις πιο διάσημες celebrities με τα χιονοκίνια τους περιμένοντας το «έθιμο» να έρθει και στη χώρα μας. Και τότε, τρέμετε, Καϊμακτσαλάν και Τρία Πέντε Πηγάδια! Στο οποίο Καϊμακτσαλάν έκανε ήδη τις αθλοπαιδιές της η Βασιλική Ρούσσου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η Κένταλ Τζένερ με μπικίνι κορδονάτο και γούνινες μπόρες Miu Miu στο Άσπεν του Κολοράντο. Οι ακόλουθοι καραγούσταραν και έδωσαν 12 εκατομμύρια λάικ στο ενσταντανέ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Η υπερμοντέλα Έλενα Κρίστενσεν στις 18 Ιανουαρίου δεν φόρεσε μεν μπικίνι, αλλά ολόσωμο μαγιό, ωστόσο, σε αντίθεση με τη στιγμιαία έκθεση των υπολοίπων στο κρύο (όσο κρατάει το κλικ), εκείνη βούτηξε σε παγωμένα νερά, με το χιονάκι να δημιουργεί ένα ειδυλλιακό τοπίο. Ατρόμητη η Έλενα!

Τον Δεκέμβριο του 2018 η ετεροθαλής αδελφή της Κένταλ, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, βρήκε στις βουνοπλαγιές επίσης στο Άσπεν. Μόνο που πάνω από το χιονοκίνι της φρόντισε να φορέσει ένα puffer μπουφάν με κουκούλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Είναι 2014 και η Ριάνα από τα εξωτικά Μπαρμπέιντος απολαμβάνει τις χαρές της βουνίσιας ζωής. Βέβαια στο χέρι κρατάει και ένα δερμάτινο μπουφάν για να γλιτώσει την υποθερμία. Τη μάσκα στο κεφάλι προφανώς τη φορά ως στέκα.

«Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, λες και έξω είχε νταλαούρι και δεν μπορούσε να αντισταθεί στην παρόρμηση να τα πετάξει όλα. Η Χάρλεϊ δεν μπήκε καν στον κόπο να φορέσει μπικίνι, επέλεξε ένα χιονομονοκίνι και τη γούνα της για να κρύψει το στήθος της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice