Nicky Hilton, Ashley Graham, Rihanna: Διάσημοι που απέκτησαν ή περιμένουν παιδί μέσα στο 2022
© instagram
Celebrities

Διάσημοι που απέκτησαν ή περιμένουν παιδί μέσα στο 2022

Οι ουρανοί αγάλλονται, οι celebrity οικογένειες μεγαλώνουν. Με έναν πόνο!

Celebrity μωρά και εγκυμοσύνες: Διάσημοι που ανακοίνωσαν είτε ότι απέκτησαν ή ότι περιμένουν παιδί μέσα στο 2022.

Τα νέα του μαιευτηρίου, οι σταρ στην αλυσίδα διαιώνισης του είδους, το 2022 οι κλινικές γεμίζουν με celebrity μωρά και το timeline μας στο instagram με celebrity φουσκωμένες κοιλίτσες. Κούπεπε, κούπεπε, η Κένταλ Τζένερ γέννησε!

Συνοψίζουμε τα νέα για τις πιο διάσημες γέννες και εγκυμοσύνες που ανακοινώθηκαν μέσα στη χρονιά. Πάντα έχουμε ορθάνοικτα ώτα για τέτοιες καλές ειδήσεις.

Ashley Graham και Justin Ervin


Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανακοίνωσε μέσω των Instagram Stories της ότι γέννησε δίδυμα αγόρια στις 7 Ιανουαρίου. Το μοντέλο έγραψε: «Ο Justin και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το γεγονός ότι τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενοι και υγιείς». Στο σύνολο η αγορομάνα Άσλεϊ έχει τρία αγόρια.

Priyanka Chopra και Nick Jonas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


Στις 21 Ιανουαρίου, Priyanka Chopra και Nick Jonas καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Η χαρούμενη ανακοίνωση έγινε επισήμως στο Instagram, χωρίς φωτογραφία του μωρού. «Ζητούμε τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, καθώς επικεντρωνόμαστε στην οικογένειά μας» έγραψαν.

Kylie Jenner και ο Travis Scott

kylie-jenner-baby.jpg


Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 - σημαδιακή ημερομηνία, δεν την ξεχνάς εύκολα. Κρίνοντας από την μπλε καρδούλα στο ποστ της Κάιλι στο instagram, όλοι συμπέραναν πως το παιδί είναι αγοράκι. Η Κάιλι, που αγαπά τη ραπ και τους ράπερ, αφού χώρισε με τον ράπερ Tyga το 2017, τα έφτιαξε καπάκι με τον ράπερ Τράβις Σκοτ. Έχουν ήδη μία κόρη, τη Stormi Webster. 

Rosie Huntington-Whiteley και Jason Statham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)


Εκείνη είναι μοντέλο, ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και πρώην Αγγελάκι της Victoria’s Secret. Εκείνος σκληροτράχηλος ηθοποιός ταινιών δράσης. Στις 2 Φεβρουαρίου ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η Isabella James Statham, τέσσερα χρόνια αφότου γεννήθηκε το πρώτο παιδί της οικογένειας, ο Τζακ. 

Rihanna και A$AP Rocky

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


«We found love in a hopeless place» τραγουδούσε η Ριάνα στο τεράστιο σουξέ της το 2011. Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να βρει την αγάπη στο πρόσωπο του ράπερ ASAP Rocky. Στις 31 Ιανουαρίου βούιξαν τα μίντια για την εγκυμοσύνη, την οποία η Ριρί δείχνει να απολαμβάνει κρίνοντας από τις ξώκοιλες φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram.

Sharna Burgess και Brian Austin Green


Ο «Ντέιβιντ» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αγόρι της Ντόνα, έχει τέσσερα παιδιά, έναν γιο με την ηθοποιό Vanessa Marcil και άλλους τρεις με την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ. Στις 4 Φεβρουαρίου έμαθε ότι θα ξαναγίνει πατέρας. Μητέρα του πέμπτου του παιδιού η επαγγελματίας χορεύτρια Sharna Burgess.

Quentin Tarantino και Daniella Pick

Κουέντιν Ταραντίνο και Ντανιέλα Πικ
Κουέντιν Ταραντίνο και Ντανιέλα Πικ / © EPA/ETTORE FERRARI

Ο Κουέντιν και η Ντανιέλα γνωρίστηκαν το 2009 στο Ισραήλ, όμως παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018. Ίσως έφταιγε η απόσταση, δεδομένου ότι η Ντανιέλα Πικ μεγαλουργεί ως μουσικός στο Ισραήλ και ο Ταραντίνο ως σκηνοθέτης στην Αμερική. Οι δυο τους μοίραζαν τον χρόνο τους ακριβοδίκαια ανάμεσα στο Τελ Αβίβ και το Λος Άντζελες, ώσπου τον Φεβρουάριο του 2020 γεννήθηκε ο γιος τους Λίο. Στις 9 Φεβρουαρίου, έσκασαν τα χαρμόσυνα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της Πικ.

Nicky Hilton και James Rothschild

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton)


Στις 25 ιανουαρίου το ζεύγος ανακοίνωσε τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού. Στις 2 Φεβρουαρίου, η Νίκι, αδελφή Πάρις Χίλτον, φωτογραφήθηκε στο instagram με την κοιλιά τούρλα και έγραψε: Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή έρχονται σε τριάδες».

Nicolas Cage και Riko Shibata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Star-Couples (@star__couples)


Η Riko Shibata είναι η πέμπτη σύζυγος του Νίκολας Κέιτζ. Η εγκυμοσύνη της επιβεβαιώθηκε στις 6 Ιανουαρίου, μετά από έναν περίπου χρόνου γάμου. Παντρεύτηκαν στο Βέγκας στις 16 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ στη δεξίωση παρευρέθηκε και μία από τις πρώην συζύγους του ηθοποιού. Ο Κέιτζ, στα 57 του χρόνια, έχει ήδη δύο αγόρια από προηγούμενες σχέσεις του. Η Γιαπωνέζα Kiko είναι 27 χρονών και είναι μικρότερη ηλικιακά από τον μεγαλύτερο γιο του Κέιτζ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice