Με νυφικό η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Marry me»
Με νυφικό η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Marry me» © Instagram / giambattistavalliparis
Celebrities

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε νυφικό και εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά

Στο πλευρό της ο αγαπημένος της, Μπεν Άφλεκ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: Η λαμπερή εμφάνιση με νυφικό στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Ο Μπεν Άφλεκ δεν έλειπε από το πλευρό της.

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός φόρεσε νυφικό στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Marry Me» και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για ακόμη μία φορά. 

Από το πλευρό της δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφός της, Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. 

H Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μίνι νυφικό του οίκου Giambattista Valli από τη συλλογή «Love», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. Πρόκειται για κομμάτι από την πρώτη bridal collection του οίκου. Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί επέλεξε παπούτσια Jimmy Choo.

 

 

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τον Μπεν Άφλεκ

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stones, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ. «Προσπαθώ να μην λέω πολλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Δεν το συζητάω πολύ. Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι, και είμαστε διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο. Να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη… ναι. Όπως είπα, μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι δεν είναι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Και πάλι, προσπαθώ να μην λέω πολλά. Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό. Το πώς θα το προστατεύσουμε και θα ζήσουμε τη ζωή μας — τι να μοιραζόμαστε και τι όχι — είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κατακτήσαμε με τα χρόνια», είπε η τραγουδίστρια. 

H Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε για τον φακό του Rolling Stone και το αποτέλεσμα μαγνητίζει. 

 

 

Τζένιφερ Λόπεζ: Η υπόθεση τής νέας της ταινίας «Marry me»

Στη νέα της ταινία με τίτλο «Marry me», η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται μία σούπερ σταρ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον μουσικό ονόματι Bastian. Την τελετή θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια μάτια θαυμαστών τους και θα μεταδοθεί σε πολλές πλατφόρμες. Όταν η Kat (Λόπεζ) μαθαίνει, δευτερόλεπτα πριν από τον γάμο, ότι ο Bastian την απάτησε με τη βοηθό της, καταρρέει στη σκηνή. Μέσα στο πλήθος ανταμώνει έναν άγνωστο με μία πινακίδα που γράφει «Παντρέψου με». Είναι καθηγητής μαθηματικών, και τον υποδύεται ο Όουεν Γουίλσον.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bobby Crosby, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κατ Κόιρο.

Marry Me - Official Trailer [HD]

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice