Ashley Graham
© EPA/ NINA PROMMER
Celebrities

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανέβασε φωτογραφία των δίδυμων μωρών της

Είναι η πρώτη φορά που τα παρουσιάζει στο Instagram

Ashley Graham: Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφία με τα δίδυμα αγοράκια που γέννησε πρόσφατα.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία των νεογέννητων δίδυμων γιών της. Το πορτρέτο δείχνει το μοντέλο σε έναν καναπέ να κρατά και τα δύο αγόρια της, τα οποία καλωσόρισαν η ίδια και ο σύζυγός της Τζάστιν Έρβιν στις αρχές Ιανουαρίου. Το ένα από τα μωρά στηρίζεται στον ώμο της, ενώ το άλλο θηλάζει.

 

 

«Malachi & Roman», έγραψε στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας και τα ονόματά τους για πρώτη φορά, ενώ τόνισε ότι «Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ τη γέννηση και το επιλόχειο ταξίδι μου μαζί σας σύντομα».

 

 

Εκτός από τους νεογέννητους Malachi και Roman, η Άσλεϊ και ο συζυγός της Έρβιν έχουν έναν ακόμη γιο ενός έτους, τον Isaac Menelik Giovanni, ο οποίος γεννήθηκε στις αρχές του 2020. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γκράχαμ τον περασμένο Σεπτέμβριο με ένα γυμνό πορτρέτο μητρότητας που απαθανάτισε ο Έρβιν. Η φωτογραφία έδειχνε την Άσλεϊ να στέκεται σε ένα καταπράσινο χωράφι φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα με κουμπιά κρατώντας το μωρό της.

 

 

«Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη μικροσκοπικές εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, γνώριμα ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς», έγραψε τότε στη λεζάντα. Αμέσως μετά, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη στιγμή του υπέρηχου και την αντίδρασή τους στην είδηση.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice