Η Naomi Campbell, αγκαλιά με την κόρη της στο εξώφυλλο της Vogue UK, μιλά για τη μητρότητα, το modeling και τη ζωή της που άλλαξε ριζικά
Η Naomi Campbell © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Naomi Campbell μιλάει πρώτη φορά για την μητρότητα

«Η κόρη μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 9 μηνών κορούλα της για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της βρετανικής Vogue.

To iconic supermodel φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue αγκαλιά με την κόρη της, την ύπαρξη της οποίας ανακοίνωσε μέσω Instagram τον περσινό Μάιο. Και μίλησε για τα πάντα – από τη μητρότητα, μέχρι τις δυσκολίες του χώρου και το βιβλίο που ετοιμάζεται να γράψει.

«Δεν υιοθετήθηκε - είναι το παιδί μου», λέει το μοντέλο στη βρετανική Vogue, προσθέτοντας ότι δεν ήξεραν πολλοί άνθρωποι ότι θα γινόταν μαμά.

«Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που το γνώριζαν… Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε το σούπερ μόντελ.

Πρόσθεσε ακόμα ότι πάντα ήξερε «πως μια μέρα θα γινόμουν μητέρα».

Και συνέχισε «... είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω», δεν απέκλεισε την προοπτική να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Όσο θυμάται τον εαυτό της, παλεύει για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στον χώρο της μόδας. Από τα ‘90s μιλούσε ανοιχτά κατά των brands, των σχεδιαστών, των περιοδικών που περιόριζαν τη βιομηχανία ακόμη περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο μάνατζέρ της, Akeem Rasool, είναι μαύρος, ενώ η ίδια προσπαθεί να στηρίξει όρο μπορεί τα ταλέντα που υποεκπροσωπούνται εξαιτίας της καταγωγής τους, από τους Ινδούς και τους Αφρικανούς, μέχρι τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής. Όλοι αξίζουν μία ευκαιρία, σύμφωνα με την Campbell. Και εκείνοι, δυστυχώς, δεν την έχουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice