Λίντα Εβαντζελίστα στο People
Λίντα Εβαντζελίστα © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Λίντα Εβαντζελίστα: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμοιαζα έτσι

«Τώρα φοβάμαι μήπως συναντήσω κάποιον γνωστό μου»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μετά την πρόσφατη εξομολόγησή της στο Instagram η Λίντα Εβαντζελίστα, αποφάσισε τώρα να μιλήσει στο Αμερικάνικο People και να φωτογραφηθεί χωρίς να φοβάται.

Η Λίντα Eβαντζελίστα που κάποτε δήλωνε με χιούμορ στη Vogue: «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 δολάρια» έκανε τον Σεπτέμβριο μια συγκλονιστική ανάρτηση και αποκάλυψε ότι παραμορφώθηκε μετά από επέμβαση αισθητικής. 

​Τώρα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το ινστιτούτο που της προκάλεσε τη μόνιμη παραμόρφωση, με μια θεραπεία που θεωρούσε ασφαλή. Μάλιστα, έκανε δύο διορθωτικές επεμβάσεις που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μερικούς μήνες μετά αποφάσισε να μιλήσει στο People και να φωτογραφηθεί χωρίς να φοβάται. «Αγαπούσα την πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι μήπως συναντήσω κάποιον γνωστό μου. Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι, κρυμμένη και ντροπιασμένη. Δεν μπορούσα να ζω με αυτόν τον πόνο άλλο πια. Θέλω επιτέλους να μιλήσω», εξομολογείται. 

«Τα εξογκώματα ήταν σκληρά», αναφέρει. «Δεν κοιτάζομαι πια στον καθρέφτη. Το είδωλό μου δεν μοιάζει πια με εμένα. Γιατί έχουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι τέτοιο στο σώμα μας; Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γεράσω. Ξέρω ότι το σώμα μας περνάει διάφορα αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμοιαζα έτσι» καταλήγει αφοπλιστικά. 

Λίντα Εβαντζελίστα: Το κοντό μαλλί, οι πασαρέλες, τα εξώφυλλα και το Freedom! '90

Γεννημένη στις 10 Μαΐου 1965 η Λίντα Εβαντζελίστα (Linda Evangelista) μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990. Τα πανέμορφα μάτια της, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό look με το κοντό μαλλί, τη μετέτρεψαν γρήγορα σε fashion icon των 90's, επηρεάζοντας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Σε κομμωτήρια πελάτισσες ζητούσαν να τους κάνουν το κούρεμα «The Linda».

Η Λίντα Εβαντζελίστα πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της, το 1988, μετά από προτροπή του φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ.

To 1990 κυκλοφόρησε το τραγούδι Freedom! '90 του George Michael. Στο βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία David Fincher (σ.σ. Fight Club, Seven, Alien 3, Zodiac), η Linda Evangelista πρωταγωνιστεί μαζί με τις Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell και Tatjana Patitz, προκαλώντας καρδιοχτύπια στους θαυμαστές της. Ξυπόλυτη, με ακουμπισμένη την πλάτη στον τοίχο, τραγουδά με αισθησιακό τρόπο τους στίχους του τραγουδιού, σε μια χαρακτηριστική σκηνή από το συγκεκριμένο video clip.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice