Sophie Turner - Joe Jonas με πράσινα ρούχα
© Getty Images/ BG005/Bauer-Griffin
Celebrities

Sophie Turner και Joe Jonas περιμένουν δεύτερο παιδί

Κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες της Sophie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Sophie Turner - Joe Jonas: Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει η σκόνη από το σάλο που προκάλεσε η είδηση ότι η Sophie Turner απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Joe Jonas στην ηλικία των 24 ετών, και τώρα ακούγεται ότι περιμένουν και το δεύτερο. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή στο Λας Βέγκας το 2019, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα για την εγκυμοσύνη αφού γενικά προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από δημοσιεύματα. Το ίδιο είχε γίνει και όταν η Sophie ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και το ονόμασαν Willa.

Sophie Turner - Joe Jonas με πράσινα ρούχα
© Getty Images/ BG005/Bauer-Griffin

Τα αμερικανικά tabloids ωστόσο επιμένουν ότι η Βασίλισσα του Βορρά και ο τραγουδιστής των Jonas Brothers θα γίνουν ξανά γονείς. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν οι παπαράτσι εντόπισαν τη Sophie να περπατάει στο Λος Άντζελες φορώντας ένα crop top που άφηνε να φανεί η κάπως φουσκωμένη κοιλίτσα της. Λίγες ημέρες αργότερα, άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες του ζευγαριού με ασορτί πράσινα outfit, όπου πάλι διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά.

Άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον έχουν αναφέρει μάλιστα ότι το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ σκεφτόταν για δεύτερο παιδί από όταν η Willa ήταν μόλις 4 μηνών. Με τέτοια γονίδια πάντως, όσα περισσότερα κάνουν τόσο το καλύτερο!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice