Ρόμεο και Βικτόρια Μπέκαμ στο fashion show του YSL
© instagram/ romeobeckham
Celebrities

Παρίσι: Βικτόρια και Ρόμεο Μπέκαμ στο show του YSL

Μάνα και γιος παρέα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Victoria και Romeo Beckham παρακολούθησαν μαζί το fashion show του YSL.

Τέσσερα παιδιά απέκτησαν μαζί ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, δεν μπορεί κάποιο θα έπαιρνε το «μικρόβιο» της αγάπης για τη μόδα. Κι αν παλαιότερα η Βικτόρια έπαιρνε καμιά φορά μαζί τα παιδιά της στα fashion shows για να επιδεικνύει την φωτογενή της οικογένεια, αυτή τη φορά κάτι μας λέει ότι ο Ρόμεο πήγε οικειοθελώς μαζί της.

Μαμά και γιος εμφανίστηκαν παρέα στο fashion show του YSL στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Εκείνος με λευκά sneakers, τζιν και ροζ πλεκτό και εκείνη με color blocking outfit από τη νέα συλλογή του brand της. «Καταπληκτικό show @anthonyvaccarello @ysl», έγραψε αργότερα ο 19χρονος Μπέκαμ στο instagram του ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βραδιά.

 

 

Η αλήθεια είναι ο Ρόμεο ήταν εκείνος που ασχολήθηκε με τη μόδα από μικρή ηλικία. Όταν ήταν μόλις 11 ετών έλαβε μέρος στην πρώτη του καμπάνια για το βρετανικό οίκο Burberry, ενώ το 2021 ήταν ένα από τα πρόσωπα της συλλογής του YSL για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021.

Δε λέμε, ωραίος και ο Ντέιβιντ, αλλά έχει άλλη χάρη να εμφανίζεσαι στα event με τον κούκλο 19χρονο γιο σου. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη Posh άλλωστε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice