Kanye West – Kim Kardashian
Kanye West – Kim Kardashian © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ο Kanye West θάβει τον Pete Davidson στο νέο του video

Η δε κυκλοφορία του εν λόγω video συμπίπτει με την επισημοποίηση του διαζυγίου

62224-137655.jpg
Newsroom |

O Kanye West, εμφανίζεται να θάβει ζωντανό τον Pete Davidson, ο οποίος είναι και ο τωρινός σύντροφος της πρώην συζύγου του Kim Kardashian.

Το video του κομματιού το οποίο αποτελεί μουσική συνεργασία με τον The Game, αναρτήθηκε στο Instagram του West, και αποτελεί μια παραγωγή σε claymation form (χαρακτήρες δημιουργημένοι από πηλό).

Το τραγούδι «Eazy» περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ Donda 2 του Kanye West, το οποίο για την ώρα είναι διαθέσιμο για stream μόνο μέσα από το Stem Player του ίδιου.

Καθ’ όλη τη διάρκειά του, ο West εμφανίζεται να κακοποιεί τον κωμικό Pete Davidson, γεγονός που φυσικά αναμένουμε να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να κυνηγηθεί δικαστικά από την πλευρά του επίσης δημοφιλούς ηθοποιού.

 

 

Να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Kanye West πήρε πίσω τα σχόλια για την πρώην σύζυγό του, όπως το να σχολιάζει την ανατροφή των παιδιών τους, κατηγορώντας τον νέο της φίλο και κωμικό Pete Davidson. Μάλιστα, προσπάθησε να την κερδίσει πίσω στέλνοντας ένα φορτηγό γεμάτο τριαντάφυλλα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice