Η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιου της γιατί...δεν της άρεσε

«Νιώθαμε πως δεν του ταίριαζε»

Newsroom |

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν τον γιο τους και τον ονόμασαν Wolf. Ενάμιση μήνα μετά, φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη και άλλαξαν το όνομα του.

H Κylie πόσταρε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «To Our Son» που καταγράφει ολόκληρο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Στο 9λεπτο video μιλούν όλα τα πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον ανάμεσά τους οι αδελφές Kardashian και η momager Kris Jenner.

Σύσσωμα τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner κάνουν εμφανίσεις on camera για να μοιραστούν τις ευχές και τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Kylie. Το video μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγο πριν η Kylie φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η 24χρονη ρωτά τον Travis Scott αν είναι έτοιμος να κάνει άλλο μωρό, και εκείνος απαντά με σιγουριά: «Είμαι έτοιμος».

Λίγο αργότερα ακούγεται κάποιος να λέει: «Ο γιος σου είναι εδώ! Συγχαρητήρια, Kylie!». Στο βάθος, ακούγεται ο ράπερ να ζητωκραυγάζει με ενθουσιασμό: «Τι συμβαίνει αγόρι μου!». Η ημερομηνία γέννησης του μωρού αναγράφεται στην οθόνη καθώς και το βάρος του το οποίο ήταν 3,6 κιλά.

«Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω η αγαπημένη σου θεία», ακούγεται να λέει η Khloé Kardashian. H γιαγιά Krijs Jenner δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο νέο μου εγγόνι, που ανυπομονώ να φτάσεις εδώ, σε σκέφτομαι κάθε μέρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα σε γνωρίσω και θα σε καλωσορίσω στην οικογένεια. Σ 'αγαπώ ήδη. Έρχεσαι στην πιο εκπληκτική οικογένεια και θα ζήσεις την καλύτερη ζωή, γιατί έχεις τους καλύτερους γονείς και την καλύτερη οικογένεια. Σ 'αγαπώ».

«Για να ξέρετε, το όνομα του γιου μας δεν είναι Wolf, τώρα πια. Δε νιώθαμε πως του ταίριαζε», έγραψε η Kylie. «Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί παντού βλέπω Wolf».