Όταν η Jada Pinkett Smith, σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, μίλησε για την αλωπεκία

«Μια μέρα στο ντους, μου έμεινε στο χέρι μια τούφα μαλλιών»

Newsroom |

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Jada Pinkett Smith, έχει διαγνωστεί με αλωπεκία. Η συνέντευξη και οι αναρτήσεις στο Instagram.

Στα Οscars 2022 η στιγμή που ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στη σκηνή δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Είχε προηγηθεί το αστείο του κωμικού για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, Tζέιντα Πίνκετ.

Οι αντιδράσεις στα social media για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ είναι έντονες, καθώς η ακραία αντίδραση του Αμερικανού ηθοποιού, ο οποίος βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, δεν δικαιολογείται.

Διεθνή ΜΜΕ φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα τα όσα είχε δηλώσει η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ για την αλωπεκία, με την οποία έχει διαγνωστεί.

Τι είχε πει για την αλωπεκία η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ

Σε συνέντευξή της το 2018 η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ είχε αναφέρει για την αλωπεκία: «Πολλοί με ρωτούν γιατί φοράω τουρμπάνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνω».

«Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου και ήμουν σε φάση: "Θεέ μου, θα μείνω φαλακρή;". Ήταν μια από εκείνες τις φορές στη ζωή μου που κυριολεκτικά έτρεμα από φόβο. Γι' αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω» είχε εξηγήσει.

 

Σύζυγος Γουίλ Σμιθ: Το μήνυμα στο Instagram για την αλωπεκία

Σε βίντεο που είχε ανεβάσει το 2021 στο Instagram, η Jada Pinkett είχε δείξει μια γυμνή λωρίδα στο κεφάλι της.

«Σε αυτήν τη φάση, μπορώ πλέον και γελάω. Ξέρετε όλοι ότι αγωνίζομαι ενάντια στην αλωπεκία. Ξαφνικά, μια μέρα, δείτε αυτή τη γραμμή: Εμφανίστηκε από το πουθενά και θα είναι πιο δύσκολο να την κρύβω. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας για να μην κάνετε ερωτήσεις» είχε γράψει στη λεζάντα η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις