Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕPA Pool
Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕPA Pool
Celebrities

Σε επίτιμη διδάκτορα θα αναγορευθεί από το NYU η Τέιλορ Σουίφτ

Ο επίσημος τίτλος της θα είναι Doctor of Fine Arts.

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης θα απονείμει στην Τέιλορ Σουίφτ τον τίτλο της επίτιμης διδάκτορος καλών τεχνών στις 18 Μαΐου.

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης θα απονείμει στην Τέιλορ Σουίφτ τον τίτλο της επίτιμης διδάκτορος καλών τεχνών στις 18 Μαΐου και θα μιλήσει στο Yankee Stadium, ανακοίνωσε το ίδρυμα.

Η Σουίφτ έχει παλιότερους δεσμούς με το NYU, καθώς το πανεπιστήμιο διεξήγαγε ένα μάθημα με αντικείμενο τη δουλειά της, αν και αυτό δεν επηρέασε την απόφαση για την απονομή του τίτλου, αναφέρει το Reuters. Υπενθυμίζεται ότι διδασκόταν μάθημα στο Ινστιτούτο Κλάιβ Ντέιβις (θρυλικού παραγωγού) του NYU από την Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Μπρίτανι Σπάνος, η οποία ανίχνευε την καριέρα της Τέιλορ Σουίφτ από τις πρώτες ηχογραφήσεις της στο Νάσβιλ του Τενεσί, μέχρι τη μεταμόρφωσή της σε παγκόσμιο είδωλο της ποπ.

Με φόντο την αγόρευση της Σουίφτ, η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Judith Heumann θα μιλήσει στους αποφοίτους στο Yankee Stadium στην βραδιά της τελετής. Η Heumann εμφανίστηκε στην ταινία «Crip Camp: A Disability Revolution», η οποία ήταν υποψήφια για το καλύτερο ντοκιμαντέρ στα περσινά Όσκαρ. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου του 2020 «Being Heumann: An Unrepentant Memoir of a Disability Rights Activist» και παράγει το podcast «The Heumann Perspective», στο οποίο συμμετέχουν μέλη της κοινότητας με αναπηρίες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice