Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς © ΕPA Pool
Celebrities

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θεραπευτική η συγγραφή των απομνημονευμάτων μου»

«Μπορώ να φανταστώ ότι ακούγομαι παιδαριώδης»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε ότι η συγγραφή των απομνημονευμάτων της είναι «θεραπευτική».

Σε ανάρτηση στο Instagram ,η οποία αργότερα διαγράφηκε, η ποπ σταρ είπε ότι το να μιλήσει για το παρελθόν είναι «δύσκολο» αλλά άφησε να εννοηθεί ότι οι προσπάθειές της θα αξίζουν τον κόπο.

«Γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και καθώς στην πραγματικότητα είναι θεραπευτικό, είναι επίσης δύσκολο να επαναφέρω τα γεγονότα του παρελθόντος στη ζωή μου…ποτέ δεν μπόρεσα να εκφραστώ ανοιχτά», έγραψε. «Μπορώ να φανταστώ ότι ακούγομαι παιδαριώδης αλλά ήμουν πολύ νέα όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και το να τα συζητάω τώρα…είμαι σίγουρη ότι φαίνεται κάτι άσχετο σε πολλούς και το γνωρίζω πολύ καλά» συνέχισε. 

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης η Σπίαρς κατέκρινε τα απομνημονεύματα που έγραψε η μητέρα της, Λιν Σπίαρς και η μικρότερη αδερφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, σε μια εποχή που η ίδια η τραγουδίστρια «δεν μπορούσε να πιει ούτε ένα φλιτζάνι καφέ ή να οδηγήσει το αυτοκίνητό της»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέληξε με μια ακόμη αναφορά στην αδερφή της Τζέιμι Λιν και στο βιβλίο της «Things I Should Have Said», γράφοντας: «Λυπάμαι αν έχω προσβάλει κάποιον με το να γράφω αυτές τις ιστορίες…αλλά όπως η αδερφή μου μπορεί να αναφέρει το όνομά μου στο βιβλίο της παραπάνω από 200 φορές, να κλαίει στην τηλεόραση και να έχει μια ειλικρινή αντιμετώπιση από τους περισσότερους…έχω επίσης και το δικαίωμα να μοιραστώ μερικές παραγράφους στο Instagram». 

Η Σπίαρς υπέγραψε συμφωνία – ρεκόρ τον Φεβρουάριο. Το βιβλίο θα αναφέρεται στην «άνοδο προς τη δόξα, την μουσική καριέρα και τη σχέση με την οικογένειά της». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice