Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν ξανά – Η φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ © ΕPA Pool
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν ξανά

Δυο δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Jennifer Lopez και o Ben Affleck πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Οι φήμες για τον αρραβώνα του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφορούν στα διεθνή ΜΜΕ εδώ και μέρες, καθώς η λατίνα σούπερ σταρ εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να στολίζει το δάκτυλό της.

Χθες διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της σε ένα σύντομο βίντεο του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, το On The Jlo, στο οποίο κοιτάζει με λατρεία ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε πράσινη απόχρωση. «Είναι τέλειο» λέει η Λόπεζ στο βίντεο.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε προαναγγείλει, μια «συναρπαστική και ιδιαίτερη» ανακοίνωση στο Facebook νωρίτερα χθες. Την ίδια ώρα, πηγές κοντά στην Λόπεζ αναφέρουν πως το βίντεο, είναι στην πραγματικότητα, ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ.

Οι φήμες για τον αρραβώνα της 52χρονης Τζένιφερ Λόπεζ και του 49χρονου Μπεν Άφλεκ είχαν φουντώσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν φωτογραφήθηκε να φορά ένα μονόπετρο, ενώ ψώνιζε με την 14χρονη κόρη της στο Λος Άντζελες.

Πριν 20 χρόνια, το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για δαχτυλίδι αρραβώνων ένα σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston. Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Εν τω μεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ έγινε ζευγάρι με την Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία παντρεύτηκε το 2005 και απέκτησαν τρία παιδιά: τις κόρες Βάιολετ και Σεραφίνα και τον γιο Σάμιουελ. Και οι δύο γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο, με την Λόπεζ να γίνεται ζευγάρι με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ το 2017. Από την πλευρά του, ο Μπεν Άφλεκ βγήκε με πολλές γυναίκες, με την τελευταία εξ αυτών την Άνα ντε Άρμας μέχρι τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice