Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Αρραβωνιάστηκαν και το δαχτυλίδι κοσμείται από ένα πράσινο διαμάντι.
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ / © EPA/ETTORE FERRARI
Celebrities

Γιατί το δακτυλίδι αρραβώνων της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πράσινο;

Κάποια διαμάντια είναι πιο συμβολικά από κάποια άλλα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Αρραβωνιάστηκαν και το δαχτυλίδι κοσμείται από ένα πράσινο διαμάντι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκε ξανά τον Μπεν Άφλεκ, κάτι αναμενόμενο μετά τα σούρτα φέρτα και τα δημόσια σαλιαρίσματα του ζευγαριού εδώ και κάνα χρόνο. Ωστόσο η είδηση είναι το διαμαντένιο πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων που πλέον κοσμεί το δάκτυλο της νύφης.

Υπάρχουν πράσινα διαμάντια; Φυσικά. Αν δεν την έχετε δει μέχρι τώρα, δείτε την ταινία «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι» με την Κάθλιν Τέρνερ και τον Μάικλ Ντάγκλας. Θα σας αρέσει. Το πιο γνωστό πράσινο διαμάντι είναι το Dresden Green, μια «κοτρώνα» 41 καρατίων. Της JLo είναι 8,5 καρατίων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ορυκτολόγων, νούμερο ταπεινό για λευκό διαμάντι, αλλά εντυπωσιακό για πράσινο.

screen_shot_2022-04-18_at_21.09.18.jpg

Τα πιο συνηθισμένα χρώματα σε διαμάντια είναι το διάφανο, το μαύρο και το καφέ, υπάρχουν όμως σπανιότερα και ροζ, κόκκινα, μπλε, κίτρινα και πράσινα, αναλόγως με το πώς σχηματίστηκαν στα έγκατα της γης, τσούκου τσούκου για αιώνες. Βασικά, τα πράσινα, κόκκινα και ροζ πετραδάκια είναι «ελαττωματικά», προέκυψαν από χημικά σφάλματα, από κάποια επίδραση ενός μεταλλεύματος ή από ακτινοβολία.

Στον πρώτο αρραβώνα του με την Τζένιφερ, το 2002, ο Μπεν Άφλεκ της πέρασε στο δάκτυλο ένα ροζ διαμάντι και τώρα ένα πράσινο. Δε μοιάζει τυχαία η επιλογή του. Φαίνεται να προτιμά να χαρίζει στη σκορδόπιστη σύμβολα με ατέλειες. Ίσως για να περιγράψει τον εαυτό του; Ίσως τη σχέση τους, που είναι γεμάτη με αντιθέσεις και καυγαδάκια; Ίσως θέλει να πει πως το τέλειο είναι βαρετό; Μήπως απλώς είναι τσίπης; Ενώ όλες οι ερμηνείες είναι ανοιχτές, το τελευταίο περί τσιμπισμού του Μπεν αποκλείεται, γιατί τα ελαττωματικά διαμάντια είναι πιο σπάνια, άρα και πιο ακριβά. 

Πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί μαρκετινίστικα τη δημοσιότητα που πήρε ο αρραβώνας και το δαχτυλίδι της. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram, μας μίλησε για μια μεγάλη αποκάλυψη, η οποία θα γινόταν αποκλειστικά στο σάιτ της, onthejlo.com. Για να γίνεις κοινωνός των αποκαλύψεων της Τζένιφερ, πρέπει να κάνεις εγγραφή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η αλήθεια είναι ότι τσίμπησα και προσπάθησα να κάνω εγγραφή, αλλά ποτέ το σάιτ δεν μου επέτρεψε την πρόσβαση, γεγονός που μάλλον το γνωρίζει η σταρ, οπότε μας μόστραρε το δαχτυλίδι και στο instagram. Αν τα καταφέρετε να δείτε εσείς κάτι, γράψτε μου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice