Ο Τζέισον Σουντέικις “σπάει τη σιωπή” του για τον χωρισμό από την Ολίβια Γουάιλντ
Oλίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέκις © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η δυσάρεστη έκπληξη επί σκηνής για την Ολίβια Γουάιλντ από τον πρώην της Τζέισον Σουντέκις

«Αυτό είναι για εμένα;»

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Ολίβια Γουάιλντ η οποία βρισκόταν στη σκηνή του CinemaCon για να παρουσιάσει την ταινία «Don't Worry Darling», δέχθηκε κλήτευση από τον πρώην σύζυγο της.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί κι έχει αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία, κάποιος παρέδωσε στην ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ έναν κίτρινο φάκελο, με το όνομά της.

Πάνω του ο φάκελος έγραφε πως επρόκειτο για κάτι «προσωπικό κι άκρως εμπιστευτικό». «Αυτό είναι για εμένα;», ρώτησε η ηθοποιός κι αμέσως, η έκφρασή της άλλαξε, όταν αντίκρισε το περιεχόμενο.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο φάκελος είχε σταλθεί από τον πρώην σύντροφό της, Τζέισον Σουντέικις και αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο χωρισμός ήλθε τον Νοέμβριο του 2020. Δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Γουάιλντ εθεάθη χέρι χέρι με τον Χάρι Στάιλς, κάτι που προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ.

Έναν μήνα μετά την κοινή εμφάνιση Γουάιλντ και Στάιλς, ο Σουντέικις εμφανίστηκε στην εικονική τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών φορώντας ένα φούτερ. Κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για τη βράβευσή του ως ο καλύτερος ηθοποιός για την κωμωδία «Ted Lasso» προκάλεσε ερωτήματα σχετικά με το αν ήταν «φτιαγμένος» λόγω του γεγονότος ότι έχανε τα λόγια του και τραύλιζε. Εκείνη την εποχή υπήρχαν φήμες ότι ήταν πληγωμένος από τον χωρισμό και δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε νέα σχέση. Μιλώντας στο GQ ξεκαθάρισε πως «δεν ήμουν ούτε φτιαγμένος ούτε πληγωμένος» και πρόσθεσε ότι δεν φόρεσε κοστούμι Tom Ford επειδή δεν αισθανόταν άνετα να ντυθεί έτσι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice