Τα 8 πιο πλούσια σκυλιά και γατιά του κόσμου - Πώς απέκτησαν τις περιουσίες και τα εκατομμύριά τους.
© instagram
Celebrities

Τα πιο πλούσια ζώα συντροφιάς του κόσμου και των celebrities

Είναι είτε influencers είτε κληρονόμοι αμύθητων περιουσιών

Τα 8 πιο πλούσια σκυλιά και γατιά του κόσμου - Πώς απέκτησαν τις περιουσίες και τα εκατομμύριά τους.

Είναι πολλοί εκείνοι που φωτογραφίζουν τα κατοικίδιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι λίγοι όμως εκείνοι που το έχουν κάνει δουλειά εξαργυρώνοντας την ομορφιά και τις πόζες τους. Ναι, φίλοι μου, υπάρχουν γατάκια και σκυλάκια στο ίντερνετ που βγάζουν φράγκα σαν κανονικοί influencers μέσω διαφήμισης, δηλαδή χορηγούμενων αναρτήσεων.

Αν είσαι influencer με εκατομμύρια ακολούθους, είτε έχεις δύο πόδια είτε τέσσερα, θα βγάλεις λεφτά. Βέβαια, αν έχεις τέσσερα πόδια, τα λεφτά πηγαίνουν στην τσέπη του αφεντικού σου, γιατί εσύ δεν έχεις τσέπες, και το αφεντικό σε ανταμείβει με κροκέτες και κονσέρβες. Από την άλλη, αν είσαι σκύλος ή γάτα, κονσέρβες χρειάζεσαι, όχι καινούργια παπούτσια, ας πούμε.

Το All About Cats δημιούργησε μια λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια του κόσμου. Κάποια έχουν τεράστια επιρροή στα social media, κάποια άλλα έχουν τεράστια τύχη. Ναι, φίλοι μου, εκτός από τα ζώα συντροφιάς που βγάζουν το ψωμί τους δουλεύοντας σκληρά στη διαφήμιση, υπάρχουν και άλλα που άραζαν όλη μέρα και μπήκαν στη λίστα γιατί κληρονόμησαν απίστευτα ποσά μετά τον θάνατο του κατόχου τους.

Ας δούμε τους 8 πολυεκατομμυριούχους του ζωικού βασιλείου, ξεκινώντας από τους φτωχότερους και προχωρώντας προς την κορυφή.

#08: Doug the Pug – 1.5 εκατομμύριο δολάρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug)

Ο βασιλιάς των likes, ένα από το πιο πολυακολουθούμενα ζωάκια του ίντερνετ. Στο instagram έχει 3,8 εκατομμύρια και στο twitter 2,6 εκατομμύρια ακολούθους, ενώ στο YouTube 3,5 εκατομμύρια views. Συνολικά σε όλα τα social έχει 18 εκατομμύρια followers. Μαμά του είναι η graphic designer Leslie Mosier. Ο Doug έχει στεφτεί δύο φορές Animal Star στα βραβείο του περιοδικού People. Κερδίζει περίπου 22.500 δολάρια ανά χορηγούμενο ποστ στο instagram, ενώ έχει παίξει και στο σινεμά.

#07: Pontiac – 5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Pontiac ήταν η συντροφιά της ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ και ένας υποδειγμάτικος Σκύλος Οδηγός για ανθρώπους με προβλήματα όρασης. Γνωστή για τη ζωοφιλία της, η Γουάιτ ενίσχυε φιλοζωικές οργανώσεις, από όπου και υιοθέτησε το αξιολάτρευτο Γκόλντεν Ριτρίβερ. Όταν πέθανε η ηθοποιός και ανοίχτηκε η διαθήκη της, οι δικηγόροι και οι συγγενείς της διαπίστωσαν πως είχε αφήσει στον Pontiac 5 εκατομμύρια δολάρια. Δυστυχώς ο σκύλος ήταν ήδη μακαρίτης και δεν μπόρεσε να χαρεί το ποσό που κληρονόμησε.

#06: Choupette – 13 εκατομμύρια δολάρια

Η πιο διάσημη γάτα της μόδας. Η Choupette, μια γαλανομάτα ψιψίνα Βιρμανίας, υπήρξε η αληθινή λατρεία του Καρλ Λάγκερφελντ. Όταν ο σχεδιαστής έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο το 2019, της άφησε πολλά στη διαθήκη του. Ωστόσο, η Choupette ως σκληρά εργαζόμενο και περιζήτητο top model κερδίζει από μόνη της υπεραρκετά. Για να καταλάβετε τα μεγέθη: το 2015 πόζαρε για το ημερολόγιο ενός αυτοκινήτου και εισέπραξε 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

#05: Jiffpom – 25 εκατομμύρια δολάρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by j i f f p o m (@jiffpom)

Ράτσας πομεράνιαν, γεννημένος στο Σικάγο, κάτοχος δύο ρεκόρ Γκίνες. Σκίζει στα social: 10 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, 20,7 εκατομμύρια στο TikTok, 1,3 εκατομύρια στο facebook. Έχει βγει βιβλίο (I Am Jiffpom), ημερολόγιο και emoji («Jiffmoji») με τη φάτσα του.

#04: Sadie, Sunny, Lauren, Layla και Luke – 30 εκατομμύρια δολάρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

«Παιδιά» της Όπρα Γουίνφρεϊ. Τώρα που ζει η «μαμά» τους, περνούν ζωή και κότα. Όταν θα πεθάνει, θα μοιραστούν 30 εκατομμύρια δολάρια - τόσα τους αφήνει στη διαθήκη της.

#03: Olivia Benson – 97 εκατομμύρια δολάρια

Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ έχει όνομα, επίθετο και μια περιουσία για το Forbes: 97 εκατομμύρια δολάρια. Τη λες και αυτοδημιούργητη. Ναι μεν η μαμά της την έκανε διάσημη στο instagram και της έφτιαξε προσωπικό λογαριασμό, στη συνέχεια όμως η Ολίβια δούλεψε και δουλεύει σκληρά για τα εκατομμύριά της. Κάνει μόντελινγκ, περάσματα από βιντεοκλίπ, διαφημίσεις για την Coca Cola και για τα παπούτσια Keds. Έχει μια αδελφή, τη Μέρεντιθ, που απλώς αράζει σπίτι και γουργουρίζει.

#02: Nala_Cat – 100 εκατομμύρια δολάρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Η Nala έχει δική της επιχείρηση, τις γατοτροφές Love Nala, μια εταιρεία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι Σιαμεζοπερσίδα, γαλανομάτα και υιοθετήθηκε από καταφύγιο αδέσποτων. Εκτός από τα έσοδα της εταιρείας κάνει και αρπαχτές (διαφημίσεις) φέρνοντας στο σπιτικό της άλλα 25.000 δολάρια τον χρόνο.

#01: Gunther VI – 500 εκατομμύρια δολάρια

Το πλουσιότερο κατοικίδιο του κόσμου. Ο γερμανικός ποιμενικός κληρονόμησε την περιουσία γερμανίδας κόμισσας, που σημαίνει ότι έχει στην κατοχή του από αρχοντικά σπίτια και επαύλεις μέχρι ιδιωτικά τζετ και μετρητά. Την περιουσία του διαχειρίζεται η Gunther Corporation, η οποία διαθέτει και καταφύγιο αδέσποτων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice