Άμπερ Χερντ
Άμπερ Χερντ © EPA/JIM WATSON
Celebrities

Άμπερ Χερντ: Παρουσίασε φωτογραφίες του Ντεπ που τον δείχνουν λιπόθυμο από αλκοόλ και ναρκωτικά

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Άμπερ Χερντ έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ που τον δείχνουν λιπόθυμο από αλκοόλ και ναρκωτικά.

Φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ, στις οποίες φαίνεται λιπόθυμος από ναρκωτικά και αλκοόλ, παρουσίασε στο δικαστήριο η Άμπερ Χερντ. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο λόγος που τις τράβηξε ήταν επειδή ο πρώην σύζυγός της δεν πίστευε ή αρνιόταν να παραδεχθεί πόσο εκτός ελέγχου ήταν ο εθισμός του.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι το φωτογραφικό υλικό, το οποίο υποβλήθηκε στο δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο, δείχνει τον Ντεπ λιπόθυμο μετά από χρήση αλκοόλ, χαπιών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Άμπερ Χερντ στην κατάθεσή της ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντεπ είχε αρχίσει να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά» του, που περιέπλεκαν σε μεγάλο βαθμό την κοινή τους ζωή, «ανάλογα με την ουσία που έπαιρνε».

Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ © EPA/JIM LO SCALZO

Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ © EPA/JIM LO SCALZO

«Ο μόνος τρόπος να καταλάβω κάθε φορά τι είχε πάρει ήταν να αναζητώ στοιχεία», είπε η Χερντ στο δικαστήριο την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της κατάθεσής της για την αγωγή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και στη συνέχεια τον συνέφερναν, τον έπλεναν και τον φίξαραν». «Και είτε δεν θυμόταν, είτε το αρνιόταν, είτε με κατηγορούσε ότι έλεγα ψέματα. Και δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. Ήταν μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του και όλοι όσοι τον φρόντιζαν και ήταν όλοι εναντίον μου, και έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες για να πω: “Κοιτάξτε, να αυτό συμβαίνει πραγματικά”».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια σχέσης, σε μια περίοδο που αναζητούσε στοιχεία για το εάν ο σταρ είχε ξαναρχίσει ή όχι τα ναρκωτικά.

Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ © EPA/JIM LO SCALZO

«Συγκέντρωνα στοιχεία προκειμένου να μπορέσω να καταλάβω τι αντιμετώπιζα. Έχοντας κατανοήσει πώς λειτουργεί ο εθισμός, ήξερα ότι πρέπει να πιάσεις πάτο, να δεις τις συνέπειες του εθισμού σου για να αρχίσεις να γίνεσαι καλά», είπε στο δικαστήριο η ηθοποιό

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω φωτογραφίες δείχνουν τον ηθοποιό να κοιμάται σε καρέκλες και στο πάτωμα, με την Χερντ να ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν μετά από εκτεταμένη κατανάλωση αλκοόλ ή μετά από χρήση ναρκωτικών από τον 58χρονο.

Τζόνι Ντεπ: «Δεν έχω χτυπήσει ποτέ την Άμπερ Χερντ» - Η κατάθεση στη δίκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ στην κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Ντεπ είπε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από 6 χρόνια, όταν η Χερντ «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

«Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Χερντ με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», είπε ο Ντεπ.

«Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου», τόνισε ο Ντεπ. Τα δύο του παιδιά από προηγούμενη σχέση του πήγαιναν στο λύκειο εκείνη την εποχή.

Johnny Depp testifies at defamation trial against ex-wife Amber Heard

Τζόνι Ντεπ στη δίκη κόντρα στην Άμπερ Χερντ: «Από Σταχτοπούτα, Κουασιμόδος σε κλάσματα του δευτερολέπτου»

 

«Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε 6 κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος» ανέφερε επίσης στην κατάθεσή του ο διάσημος ηθοποιός.

Και υπογράμμισε: «Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ
Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ © EPA/JIM LO SCALZO

Το άρθρο της Άμπερ Χερντ για την ενδοοικογενειακή βία που πυροδότησε τη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ

 

Ο 58χρονος Ντεπ υποστηρίζει ότι η Χερντ τον συκοφάντησε, όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση σε βάρος της Χερντ το 2018, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο άρθρο δεν κατονομάστηκε ποτέ ο Τζόνι Ντεπ, όμως ο δικηγόρος του Μπέντζαμιν Τσου είπε στους δικαστές πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρο ότι η Άμπερ Χερντ αναφερόταν στον ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Οι δικηγόροι της Χερντ, από τη μεριά τους, ισχυρίστηκαν πως εκείνη είπε την αλήθεια και ότι η άποψή της προστατεύεται ως ελευθερία του λόγου βάσει της Πρώτης Τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος. Δικαστήριο στην κομητεία Φέρφαξ στη Βιρτζίνια έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της και αναμένεται να διαρκέσει 6 εβδομάδες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice