Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ποιοι σταρ υποστηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ.
© Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images
Celebrities

Ποιες σταρ τάσσονται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ στη δίκη του με την Άμπερ Χερντ

Ανάμεσά τους, και δύο πρώην αγαπημένες του

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ποιοι σταρ υποστηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ.

Η δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ από τα μέσα Απριλίου μοιάζει με ένα επεισοδιακό και ενδιαφέρον τηλεοπτικό ριάλιτι, ενώ είναι πραγματικότητα. Ίσως η αίσθηση να οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές είναι ηθοποιοί. Σε αυτή τη φάση ενάγων είναι ο Τζόνι, ο οποίος κατηγορεί την Άμπερ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα χαριτωμένα, όπως ας πούμε ότι η Άμπερ ζωγράφισε μελανιές, ενώ υπάρχει και το περίεργο ζήτημα με τα περιττώματα στα σεντόνια, κάτι που δεν θα έβγαινε ούτε στο πιο κάφρικο Big Brother. Έχουν ακουστεί και πολύ σοβαρές κατηγορίες, όπως απειλές δολοφονίας, αλόγιστη χρήση ναρκωτικών ουσιών και το ξεμάλλιασμα της Άμπερ. Αυτό το τελευταίο δεν είναι σχήμα λόγου, είναι κυριολεξία. Η Άμπερ εμφάνισε ως πειστήριο μια ξεριζωμένη τούφα από τα μαλλιά της.

Παρά τα όσα ταραχώδη ακούγονται στη δικαστική αίθουσα, πολλές διασημότητες τάσσονται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ. Η Γουινόνα Ράιντερ και η Βανέσα Παραντί, δύο από τις πιο μακροχρόνια αγαπημένες του, ισχυρίζονται πως δεν υπήρξε ποτέ κακοποιητικός. Τόσο η Ράιντερ όσο και η Παραντί είχαν καταθέσει ως μάρτυρες και στη δικαστική διαμάχη του Ντεπ με τη The Sun, που είχε γράψει ότι δέρνει τις συζύγους του.

Γουινόνα Ράιντερ και Τζόνι Ντεπ
Γουινόνα Ράιντερ και Τζόνι Ντεπ © Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images

Στην κατάθεσή της η Γουινόνα Ράιντερ υποστήριξε τα εξής: «Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο είναι ό,τι πιο μακρινό από τον Τζόνι που ήξερα και αγάπησα. Δεν ήταν ποτέ, ποτέ, βίαιος απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος και δεν έκανε κατάχρηση δύναμης απέναντι σε κανέναν όσο ήμουν παρούσα».

Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί
Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί © Frank Trapper/Corbis via Getty Images

Τα ίδια πάνω κάτω έγραψε σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στις αρχές Μαΐου η Παραντί. Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δουλεύω ως μουσικός, τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο. Γνωρίζω τον Τζόνι περισσότερα από 25 χρόνια. Ήμασταν σύντροφοι για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε τα δυο μας παιδιά μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια ήξερα ότι είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και μη βίαιος άνθρωπος και πατέρας.[…] Έχω δει ότι αυτές οι εξωφρενικές δηλώσεις ήταν πραγματικά οδυνηρές (για εκείνον), και επίσης προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του, επειδή δυστυχώς οι άνθρωποι συνέχισαν να πιστεύουν αυτά τα ψεύδη. Είναι τόσο παράλογο όλο αυτό, καθώς έχει βοηθήσει πολλά άτομα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, με καλοσύνη και γενναιοδωρία».

Πενέλοπε Κρουθ και Τζόνι Ντεπ
Πενέλοπε Κρουθ και Τζόνι Ντεπ / © Pascal Le Segretain/Getty Images

Ανάλογη είναι και η στάση της Πενέλοπε Κρουθ, η οποία συνεργάστηκε με τον Τζόνι Ντεπ σε τρεις ταινίες. Σύμφωνα με την ίδια την Πενέλοπε, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 19 χρονών και τον θεωρεί ακόμα καλό φίλο. Αναφερόμενη στα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής», όταν εκείνη ήταν έγκυος, δήλωσε πως ο Τζόνι της φερόταν «γλυκά», με «ευγένεια» και ήταν «προστατευτικός». «Έχω δει τον Τζόνι σε τόσες πολλές περιστάσεις και πάντα είναι ευγενικός με όλους γύρω του. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω» δηλώνει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA (@siamusic)

Στα τέλη του 2020, όταν μέσω ηχογράφησης η Χερντ παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Ντεπ στο δικαστήριο, η τραγουδίστρια Sia δήλωσε τη στήριξή της στον Ντεπ μέσω ενός tweet, αν και δεν τον γνωρίζει προσωπικά. «Απλώς δείχνω τη δημόσια υποστήριξή μου στον Τζόνι Ντεπ» έγραψε. «Θέλω να πω, θα ήθελα να πλυθεί και να σταματήσει να φοράει αυτά τα κοσμήματα, αλλά, αφού άκουσα αυτές τις κασέτες, είναι ξεκάθαρα το θύμα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice