Έλον Μασκ – Η 73χρονη μητέρα του εργάζεται ακόμα ως μοντέλο
Maye Musk © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Εξώφυλλο με μαγιό στα 74 της η μητέρα του Έλον Μασκ

Υπήρξε φιναλιστ Miss South Africa

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Maye Musk έγινε η γηραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περίφημου περιοδικού Sports Illustrated με τα μαγιό.

Το επί σειρά ετών μοντέλο - και μητέρα του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla και της SpaceX μόλις έγραψε ιστορία καθώς φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated». Σε ηλικία 74 ετών, είναι η γηραιότερη γυναίκα που κοσμεί το εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους του περιοδικού - και έχει ένα μήνυμα να στείλει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

«Εάν πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω μοντέλο για μαγιό στο Sports Illustrated, ο κόσμος θα με είχε για τρελή και θα με κλείδωνε μέσα», είπε η Musk. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να ενημερώσω τον κόσμο ότι οι γυναίκες στα 70 τους είναι πανέμορφες». 

 

 

 

 

Η Maye Musk ήταν φιναλίστ στα καλλιστεία Miss South Africa το 1969 και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε τον μηχανικό Errol Musk, τον οποίο είχε γνωρίσει στο σχολείο. Είχε τη δική της καριέρα ως μοντέλου, στο πλαίσιο της οποίας είχε εμφανιστεί στα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Vogue και Time, είχε παίξει σε μουσικό βίντεο της Beyonce και είχε κάνει διαφημίσεις για προϊόντα εταιρειών από την Revlon έως την Kellogg’s. 

Η καριέρα της στο μόντελινγκ εκτοξεύτηκε -σύμφωνα με την ίδια- όταν σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

«Όταν πλησίαζα τα 60, βαρέθηκα να είμαι ξανθιά και αποφάσισα να σταματήσω να βάφω τα μαλλιά μου. Τα άφησα να γκριζάρουν και τα έκοψα κοντά. Μου έλεγαν "δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ με κοντά γκρίζα μαλλιά”, αλλά όπως αποδείχθηκε άρεσε σε πολλούς και τότε η καριέρα μου απογειώθηκε. Επίσης, πιστεύω ότι για να δείχνεις νέα πρέπει να παραμένεις trendy- όπως το κούρεμά μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Maye Musk χώρισε από τον σύζυγό της το 1979 και μετά συνδύασε τη μητρότητα με τη δουλειά της ως μοντέλου και διαιτολόγου. Όταν ο Elon της είπε ότι ήθελε να μετακομίσει στη Β. Αμερική για να επιδιώξει μία καριέρα στην τεχνολογία, εκείνη έφυγε για το Τορόντο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice