Δίκη Depp - Heard: H Kate Moss θα καταθέσει ως μάρτυρας του Johnny Depp
O Tζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος © Ron Galella Collection via Getty Image/Ideal Image
Celebrities

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει ως μάρτυρας του Τζόνι Ντεπ στην δίκη με την Άμπερ Χέρντ

Οι δυο σταρ διατηρούν καλές σχέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Kέιτ Μος αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χέρντ καθώς ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό την δεκαετία του 1990.

Η Κέιτ Μος που έβγαινε με τον Ντέπ από το 1994, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη και υπεύθυνη για την εμφάνισή της στα δικαστήρια είναι η Άμπερ Χερντ και το «μοιραίο» λάθος της όταν ανέφερε τη star κατά τη διάρκεια της δίκης.

Το σούπερ μόντελ θα καταθέσει για την ακρίβεια στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση 100 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Χέρντ η οποία επικαλέστηκε τη σχέση του πρώην συζύγου της με τον Κέιτ Μος για να αποδείξει ότι ήταν βίαιος. 

Η Χέρντ έκανε λόγο για ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Μος από τις σκάλες, την χρονική περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, το 1990. Πρόσθεσε μάλιστα, πως η ίδια είχε δώσει γροθιά στον πρώην σύζυγό της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Γουίτνει μπροστά από μία σκάλα, από τον φόβο μήπως την έσπρωχνε κι εκείνη κάτω.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Kate Moss, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», δήλωσε η Χέρντ. 

«Η Κέιτ είναι ακόμη φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χέρντ μας έδωσε την ευκαιρία», σχολίασε ένας από τους δικηγόρους του ηθοποιού. 

Προ ημερών πάντως, η ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Άμπερ Χέρντ και έκανε λόγο για «χειριστική» συμπεριφορά του Ντεπ. Σε μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα από το 2019, υποστήριξε ότι εκείνος κάποτε της «πέταξε ένα μπουκάλι κρασί από την άλλη άκρη του δωματίου», έπειτα από τσακωμό ανάμεσα στον ίδιο και σε φίλους του.

Η σχέση του Τζόνι Ντεπ και της Κέιτ Μος

Μετά τη διάλυση της σχέσης του με τη Γουινόνα Ράιντερ, ο Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε να βγαίνει με την Κέιτ Μος. Έγιναν ένα εμβληματικό ζευγάρι τη δεκαετία του '90, αλλά η κοινή τους πορεία κατέληξε να διαρκέσει μόνο λίγα χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1994 στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το The Face πρωτογνωρίστηκαν στο μοντέρνο καταφύγιο του East Village, το Café Tabac - τακτικό στέκι των διάσημων της πόλης.

Ο Ντεπ ήταν 31 ετών τότε και η Μος μόλις 20 όταν τους σύστησε ο αρθρογράφος Τζορτζ Γουέιν. Γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2019 ανέφερε: «Ήταν ο GW που σύστησε την Κέιτ Μος στον Τζόνι Ντεπ… Μια μοιραία νύχτα στα μέσα της δεκαετίας του '90 στο Cafe Tabsc που ήταν το στέκι των supermodel τότε!».

«Ο Τζόνι ήταν στο πίσω μέρος και έτρωγε δείπνο και η Κέιτ μπήκε μέσα με τη Ναόμι και ο Τζορτζ Γουέιν την άρπαξε και έκανε τη γνωριμία! Δεν είχα ιδέα ότι στη συνέχεια θα γίνονταν το ζευγάρι για τις επόμενες σεζόν….καταστρέφοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της αξέχαστης ακόμα ένωσής τους!».

Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής ήταν συνηθισμένο κομμάτι της εικόνας του ζευγαριού - φίλος του Ντεπ δήλωσε κάποτε στο περιοδικό People ότι «δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια, τα χείλη, τα στόματα, τα πόδια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».

Γιατί χώρισαν ο Τζόνι Ντεπ και η Κέιτ Μος;

Ο Τζόνι Ντεπ πιστεύεται ότι ήταν ο λόγος του χωρισμού, ο οποίος έφτασε στο απροχώρητο το 1997.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello! το 1998, ο σταρ του Χόλιγουντ παραδέχτηκε: «Δεν έχω ξαναγίνει τόσο συναισθηματικός για μια γυναίκα. Ήμουν τόσο ανόητος, γιατί είχαμε τόσα πολλά να κάνουμε στη σχέση μας. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη - ήταν δύσκολο να τα πάμε καλά, άφησα τη δουλειά μου να μπει στη μέση και δεν της έδωσα την προσοχή που έπρεπε. Το όλο θέμα ήταν τρελό γιατί δεν έπρεπε ποτέ να αναστατωθώ τόσο πολύ με το τι έλεγαν οι άνθρωποι για τη δουλειά μου. Σίγουρα θα έπρεπε να νοιάζομαι για τις ταινίες μου, αλλά όταν γυρίζω σπίτι θα έπρεπε να προσπαθώ να αφήνω αυτά τα πράγματα πίσω μου. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και ήταν φρικτό να ζεις μαζί μου. Πίστεψέ με, είμαι τελείως ηλίθιος μερικές φορές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice