Photo by Pool BENAINOUS/DUCLOS/Gamma-Rapho via Getty Images
Photo by Pool BENAINOUS/DUCLOS/Gamma-Rapho via Getty Images
Celebrities

Η Kέιτ Μος αδειάζει την Άμπερ Χέρντ: Ο Τζόνι Ντεπ δεν με έσπρωξε ποτέ

Διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

H βρετανίδα σούπερ μόντελ, Κέιτ Μος, κατέθεσε σήμερα στη δίκη του πρώην συντρόφου της, Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας τον

Μέσω βιντεοκλήσης κατέθεσε σήμερα στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χέρντ, το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον διάσημο ηθοποιό. 

Η Μος κλήθηκε ως μάρτυρας αντίκρουσης μετά από έναν ισχυρισμό της Χερντ στο δικαστήριο ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει το μοντέλο από σκάλες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους τη δεκαετία του 1990.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι έφυγε από το δωμάτιο πριν από μένα, και είχε πέσει βροχή. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο γλίστρησα από τις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου. Φώναξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Επέστρεψε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε στο δωμάτιό μου φέρνοντας ιατρική βοήθεια» είπε η Μος για ένα ταξίδι με τον Ντεπ την δεκαετία του 1990. 

Στην ερώτηση αν ο Ντεπ την έσπρωξε από τις σκάλες, η Μος απάντησε «Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμία σκάλα».

Η σχέση του Τζόνι Ντεπ και της Κέιτ Μος

Μετά τη διάλυση της σχέσης του με τη Γουινόνα Ράιντερ, ο Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε να βγαίνει με την Κέιτ Μος. Έγιναν ένα εμβληματικό ζευγάρι τη δεκαετία του '90, αλλά η κοινή τους πορεία κατέληξε να διαρκέσει μόνο λίγα χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1994 στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το The Face πρωτογνωρίστηκαν στο μοντέρνο καταφύγιο του East Village, το Café Tabac - τακτικό στέκι των διάσημων της πόλης.

Ο Ντεπ ήταν 31 ετών τότε και η Μος μόλις 20 όταν τους σύστησε ο αρθρογράφος Τζορτζ Γουέιν. Γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2019 ανέφερε: «Ήταν ο GW που σύστησε την Κέιτ Μος στον Τζόνι Ντεπ… Μια μοιραία νύχτα στα μέσα της δεκαετίας του '90 στο Cafe Tabsc που ήταν το στέκι των supermodel τότε!».

«Ο Τζόνι ήταν στο πίσω μέρος και έτρωγε δείπνο και η Κέιτ μπήκε μέσα με τη Ναόμι και ο Τζορτζ Γουέιν την άρπαξε και έκανε τη γνωριμία! Δεν είχα ιδέα ότι στη συνέχεια θα γίνονταν το ζευγάρι για τις επόμενες σεζόν….καταστρέφοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της αξέχαστης ακόμα ένωσής τους!».

Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής ήταν συνηθισμένο κομμάτι της εικόνας του ζευγαριού - φίλος του Ντεπ δήλωσε κάποτε στο περιοδικό People ότι «δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια, τα χείλη, τα στόματα, τα πόδια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice