Τζονι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Τζόνι Ντεπ: Επί σκηνής με τον Τζεφ Μπεκ σε συναυλία στην Αγγλία

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Tζόνι Ντεπ ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του την Κυριακή, δύο ημέρες μετά την τελική αγόρευση των δικηγόρων του στη δίκη με την Άμπερ Χέρντ.

Ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στις μουσικές του ρίζες το Σαββατοκύριακο, δύο ημέρες αφότου οι δικηγόροι του προέβησαν στα τελικά επιχειρήματα στη δίκη του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο, ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια συναυλία του κιθαρίστα θρύλου Τζεφ Μπεκ την Κυριακή στην Αγγλία. Ο Ντεπ ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του μαζί με τον Μπεκ στη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σέφιλντ, για να ερμηνεύσουν «Isolation», μια διασκευή του τραγουδιού του Τζον Λένον του 1970, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Επίσης, ερμήνευσαν μια διασκευή του «What's Going On» του Μάρβιν Γκέι και του «Little Wing» του Τζίμι Χέντριξ. 

Πριν γίνει ηθοποιός, ο Ντεπ ήθελε να γίνει ως γνωστόν μουσικός. Παρόλα αυτά είναι μέλος του συγκροτήματος Hollywood Vampires, στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Άλις Κούπερ και Τζο Πέρι. 

Jeff Beck and Johnny Depp - Little Wing - Live Sheffield 2022

Όσο για την τελική απόφαση, εκείνη αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, και έπειτα, οπότε ξεκινά να συνεδριάζει και πάλι το επταμελές σώμα των ενόρκων.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του ηθοποιό Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολάρια, για ένα άρθρο που εκείνη είχε δημοσιεύσει με την υπογραφή της το 2018 στην Washington Post, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Η Άμπερ Χερντ, από την πλευρά της, προχώρησε εν συνεχεία και εκείνη σε μήνυση κατά του Ντεπ, ζητώντας ως αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια, έπειτα από δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρου του Αμερικανού ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice