Τζόνι Ντεπ για δίκη με Άμπερ Χερντ: Η πρώτη δήλωση σε θαυμαστές του στην Αγγλία (βίντεο)

Τι είπε για το κομμένο δάκτυλο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στη δίκη με την Άμπερ Χερντ και τη δικαίωσή του σε δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στην Αγγλία.

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε την πρώτη του δημόσια δήλωση μπροστά στην κάμερα μετά την ενοχή της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αποφάσισε το δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στην Αγγλία για συναυλίες μαζί με τον μουσικό και φίλο του, Τζεφ Μπεκ.

Την Πέμπτη (2/6) το βράδυ ο Τζόνι Ντεπ ανέβηκε στη σκηνή του συναυλιακού χώρου Sage Gateshead. Μετά το τέλος της συναυλίας ο πρώην σύζυγος της Άμπερ Χερντ υπέγραψε αυτόγραφα και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του.

Σε ερώτηση για την πολύκροτη δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ και τη δικαίωσή του, χαμογέλασε και αρκέστηκε να απαντήσει: «Είμαι ακόμη σοκαρισμένος». Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη δικαίωσή του στη δίκη με την Άμπερ Χερντ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται ανακουφισμένος και ξεκαθαρίζοντας ότι «η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».

Ο Τζόνι Ντεπ αστειεύτηκε με θαυμαστή του για το κομμένο δάκτυλο

Φανερά ευδιάθετος ο Τζόνι Ντεπ χαιρετούσε τους θαυμαστές του μετά τη συναυλία στην Αγγλία, συνομιλούσε και έβγαζε φωτογραφίες μαζί τους και υπέγραφε αυτόγραφα.

Κάποια στιγμή ο σταρ από τις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής» αστειεύτηκε για το κομμένο του δάκτυλο, συνομιλώντας με έναν μικρό του θαυμαστή. «Εσύ έχεις πέντε, εγώ έχω τέσσερα και επτά όγδοα».

Moment Johnny Depp jokes about finger Amber Heard 'severed' with fans after trial win

Στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι η Άμπερ Χερντ ευθύνεται για το κομμένο του δάκτυλο κατά τη διάρκεια ενός καβγά στην Αυστραλία. Στο δικαστήριο, μάλιστα, είχε παρουσιάσει φωτογραφίες και ακτινογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δικαστική απόφαση το Twitter γέμισε με memes για τον Τζόνι Ντεπ και τη δικαίωσή του απέναντι στην Άμπερ Χερντ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice