Άμπερ Χερντ: «Ο Ντεπ είναι φανταστικός ηθοποιός...» – Η πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα της– Βίντεο
Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χέρντ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Άμπερ Χέρντ δηλώνει ότι... αγαπάει ακόμα τον Τζόνι Ντεπ

Πότε θα προβληθεί η πολυσυζητημένη συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άμπερ Χέρντ: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη δίκη και η αγάπη για τον Τζόνι Ντεπ.

Μπορεί να έφτασαν στα δικαστήρια και η δίκη τους να έγινε ένα από τα γεγονότα της χρονιάς ωστόσο η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει ότι αγαπά ακόμη τον Τζόνι Ντεπ και ότι δεν έχει άσχημα συναισθήματα.

«Ναι, απολύτως. Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και έβαλα τα δυνατά μου να κάνω μια διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει, αλλά δεν μπορούσα» είπε και συνέχισε «Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος αυτό ή μπορεί να είναι και πραγματικά εύκολο, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον… Θα έπρεπε να είναι εύκολο».

 

Αποσπάσματα της συνέντευξης μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Today» σήμερα, Τετάρτη, ενώ ολόκληρη θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Η Χερντ, ωστόσο, επέκρινε τους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι ήταν αδικαιολόγητα και συντριπτικά στο πλευρό του Ντεπ σε όλη τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων.

Η Χερντ είπε επίσης ότι «δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται κανείς για μένα, ή τι κρίσεις θέλεις να κάνεις για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα ξέρει αυτά τα πράγματα».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά σχόλια, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσες να με κοιτάξεις στα μάτια και να μου πεις ότι πιστεύεις πως στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε. 

To ΝΒC αναφέρει πώς το hashtag #justiceforjohnnydepp (δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ) στο TikTok είχε 20 δισεκατομμύρια προβολές ενώ το #justiceforamberheard (δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ) συγκέντρωσε περίπου 27 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice