Large o Σακίλ, βγήκε ραντεβού και κέρασε όλο το μαγαζί!
Shaquille O' Neal © Τhe Complex
Celebrities

Ο Σακίλ Ο'Νιλ ξόδεψε σε μια ώρα 25.000 δολάρια κερνώντας 40 τραπέζια σε εστιατόριο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σακίλ Ο' Νιλ: Κέρασμα σε 40 τραπέζια με λογαριασμό 25.000 δολαρίων.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, είχε βγει στο «Jue Lan Club» στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 12 Ιουνίου με μια «μυστηριώδη» γυναίκα, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. O «Σακ» όμως δεν έμεινε μόνο στο τραπέζι του και στη συντροφιά του, αλλά φρόντισε να πληρώσει και όλους τους λογαριασμούς των 40 τραπεζιών του μαγαζιού. Φυσικά άφησε και ένα «αρκετά γενναιόδωρο» φιλοδώρημα στο προσωπικό, για την ακρίβεια, το «μεγαλύτερο που είχαν λάβει ποτέ».

Ο Σακίλ όμως είπε στο προσωπικό να μην πουν κάτι στους πελάτες, ότι πλήρωσε αυτός τους λογαριασμούς τους. Ότι απλά είναι πληρωμένοι. 

Παρά τη γενναιοδωρία του προς τους ξένους, ο «Σακ» δεν είναι το ίδιο με τα παιδιά του. Όπως εξήγησε πέρσι σε podcast του Earn Your Leisure, εξήγησε ότι θέλει τα έξι παιδιά του να δουλέψουν σκληρά για τα χρήματά τους.

«Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει. Είναι λίγο αναστατωμένα επειδή τους λέω συνέχεια: “Δεν είμαστε πλούσιοι. Εγώ είμαι πλούσιος”. Πρέπει να έχεις πτυχίο ή μεταπτυχιακό και μετά, αν θέλεις να επενδύω σε μια από τις εταιρείες σου, θα πρέπει να παρουσιάσεις το πλάνο σου. Μέχρι τότε δεν σου δίνω τίποτα».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Υπάρχει ένας κανόνας: Η εκπαίδευση. Δεν με νοιάζει αν παίζεις μπάσκετ. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά. Έχω έξι παιδιά. Θα ήθελα έναν γιατρό, κάποιον να έχει ένα hedge fund, έναν φαρμακοποιό, έναν δικηγόρο, κάποιον που έχει πολλές επιχειρήσεις, κάποιον να αναλάβει την επιχείρησή μου. Τους λέω ότι δεν πρόκειται να σας δώσω απλά λεφτά. Πρέπει να τα κερδίσετε».

Παρόλα αυτά, ο θηριώδης παλαίμαχος σέντερ ξόδευε το 2008 το μήνα 110.000 δολάρια για διακοπές, 26.500 δολάρια για babysitting, 23.000 δολάρια σε βενζινάδικα, 17.000 δολάρια σε ρούχα και 1.500 δολάρια σε συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης. Ήτοι περίπου 200.000 δολάρια το μήνα, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για το διαζύγιο του.

Για την ιστορία, ο Ο’Νιλ έχει περιουσία λίγο πάνω από τα 400 εκατ. δολάρια…

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice