Το μοντέλο Ανδρέας Αθανασόπουλος σε επίδειξη μόδας του Jacquemus
© Getty Images/ Pascal Le Segretain
Celebrities

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος του GNTM περπατάει για τον Jacquemus

O μόνος ντυμένος πορτοκαλί, τον χειροκρότησαν Βενσάν Κασέλ και Βικτόρια Μπέκαμ

Από το Greece’s Next Top Model, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ξεχωρίζει ανάμεσα στα μοντέλα του διάσημου σχεδιαστή Jacquemus.

Τον Ανδρέα Αθανασόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3, στο οποίο μπορεί να μην ήταν ο νικητής, όμως μας αποδεικνύει ότι η θέση ενός ριάλιτι δεν έχει να πει και πολλά.


Η επιβλητική εξωτερική του εμφάνιση, το δημιουργικό πείσμα και οι ευρηματικές του πόζες, γοήτευσαν τους κριτές και το κοινό του διαγωνισμού από την αρχή. Τώρα, μαγεύει ξανά, χειροκροτώντας τον αυτή τη φορά πρόσωπα όπως ο Βενσάν Κασέλ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Ο Ανδρέας λοιπόν, επιλέχθηκε να εμφανιστεί στην εβδομάδα γαλλικής μόδας, περπατώντας για τον σχεδιαστή Jacquemus, στην πιο συζητημένη επίδειξη της χρονιάς, εν ονόματι Le Papier (Το χαρτί).


Το απόκοσμο σκηνικό του show έμοιαζε λες και ήταν βγαλμένο από μια sci-fi ταινία, τοποθετημένη στο φεγγάρι. Τα μοντέλα περπάτησαν στις αλυκές της ιστορικής πόλης Αρλ της Νότιας Γαλλίας, ανάμεσα από τα κατάλευκα βουνά αλατιού που έλαμπαν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ο Simon Porte Jacquemus, δούλεψε τη Le Papier FW22 συλλογή του, σαν να ξεκινούσε από την αρχή, πάνω σε μια κατάλευκη σελίδα χαρτί (εξού και ο τίτλος). Ο ερχόμενος γάμος του σχεδιαστή με τον σύντροφο του, ήταν μια επίσης βασική του έμπνευση, όπου μας πρόσφερε τις πιο φρέσκες γαμήλιες δημιουργίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Το μοντέλο Ανδρέας Αθανασόπουλος σε επίδειξη μόδας του Jacquemus
© Getty Images/ Pascal Le Segretain

Πολύ λευκό, καφέ, χακί και λίγο μαύρο για την αντίθεση, ήταν τα βασικά χρώματα της collection. Ο Ανδρέας μας βέβαια, ήταν το μοναδικό μοντέλο που φόρεσε ένα υπέροχο «σκοτωμένο» πορτοκαλί σύνολο. Λογικό δεν ήταν να ξεχωρίσει;


Για τον ίδιο η επίδειξη αυτή, ήταν μια μοναδική εμπειρία και ευχαρίστησε τον οίκο με ένα post του στο Instagram.


Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, παίζοντας σε μια ομάδα μπάσκετ, χωρίς κάποιο στόχο στο μόντελινγκ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο, όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Ύστερα, ξεκίνησε δειλά-δειλά τα βήματά του στο Μιλάνο, με συνεργασίες με αρκετά μεγάλα ονόματα.


Αργότερα, μετά την πορεία του στο GNTM, η καριέρα του εκτινάχθηκε, αφήνοντας μας όλους εντυπωσιασμένους βλέποντάς τον να περπατάει για τον οίκο Armani. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, έκλεισε το SS23 show του Versace, ενώ πρωταγωνίστησε και σε μια official ανάρτηση του οίκου στο Instagram.


Να λοιπόν ακόμα μια απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κερδίζεις τους τίτλους των ριάλιτι, αλλά να συνεχίζεις και να προσπαθείς. Βέβαια, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, έχει τις αναλογίες και ένα πρόσωπο που είναι ακριβώς πλασμένα για ό,τι ζητάει ο χώρος του μόντελινγκ σήμερα. Έτσι, ακόμα και αν δεν περνούσε καν από το ριάλιτι, κατά πάσα πιθανότητα, πάλι στις επιδείξεις του Jacquemus θα βρίσκονταν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice