Zendaya
Zendaya © Getty Images/Ideal Images
Celebrities

H Zendaya στο πρώτο της εξώφυλλο για την ιταλική Vogue

Tι είπε για τη σχέση της με τα ρούχα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Zendaya: Εξώφυλλο στην ιταλική Vogue.

H Zendaya η οποία με την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία του μακροχρόνιου συνεργάτη και στυλίστα της Law Roach έλαβε βραβείο fashion icon της χρονιάς, έκανε το πρώτο της  εξώφυλλο στην ιταλική Vogue.

Στον φακό της Elisaveta Porodina ποζάρει για την ιταλική Vogue με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Maison Valentino με έντονο ντεκολτέ, κεντημένο ολοκληρωτικά με χάντρες και παγιέτες.

Στα 25 της είναι ήδη το πορτρέτο μιας γενιάς. Σε αυτή τη συνέντευξη, η σταρ του Euphoria μιλάει για την ίδια, τη σχέση της με τους θαυμαστές, τη μόδα και τη δουλειά της. Ένα επάγγελμα που «μερικές φορές με κάνει να νιώθω λίγο ανόητη, γιατί, τελικά, είναι να βγάζω τα προς το ζην παριστάνοντας κάποια άλλη».

«Πρόσφατα είχα περισσότερες αλλαγές όσον αφορά στις αντιδράσεις όταν συναντώ ανθρώπους ή τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί μου σε καθημερινή βάση, επειδή για τόσο καιρό ήμουν σε θέση να διατηρήσω μια μικρή ανωνυμία με έναν τρόπο που μπορούσα να φύγω και να κάνω πράγματα και να συνεχίσω να ζω μια αρκετά φυσιολογική ζωή», λέει σε ένα σημείο της συνέντευξης.

«Φυσικά πάντα υπάρχουν νέες προκλήσεις και πιέσεις, αλλά το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και ξεκίνησα όταν ήμουν αρκετά νέα. Έτσι, ευτυχώς, είχα λίγο χρόνο για να διευκολύνω και να αναπτύξω την εμπειρία μου με έναν τρόπο που δεν ήταν απλώς μια αλλαγή εντελώς από τη μια μέρα στην άλλη. Πάντα προσαρμόζομαι σε αυτό και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων για όλα στο τέλος, γιατί σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρα απήχηση στη δουλειά που κάνω και αυτό σημαίνει πολλά για μένα», εξήγησε.

«Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα και ήταν από πολλές απόψεις εργαλείο έκφρασης. Η μόδα με έχει διδάξει τόσα πολλά για τον εαυτό μου και πώς να είμαι πολύ πιο ατρόμητη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με βοήθησε επίσης σε άλλους δρόμους της ζωής μου, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε ακόμη και ως ηθοποιό, να είμαι πιο ατρόμητη και να μην ασχολούμαι τόσο με την άποψη των άλλων για το πώς μοιάζω ή τι φοράω» συνεχίζει.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice