Ο Cy Busson
Pablo Cuadra/Getty Images for Dior
Fashion

Cy Busson: Είναι γιος της Ελ ΜακΦέρσον, κάνει μόντελινγκ και καίει καρδιές

Η μαμά του, γνωστή και ως The Body, θέλει να ακολουθήσει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο

Cy Busson: Ο γιος της Ελ ΜακΦέρσον κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και δείχνει να έχει προοπτικές.

The Body (το κορμί) ήταν το προσωνύμιο της θρυλικής μαμάς του, Ελ ΜακΦέρσον, η οποία τυπικά υπήρξε top model της δεκαετίας του ’90, όμως στην πραγματικότητα ήταν ένα σύμβολο, σύμβολο δυναμισμού και θηλυκότητας. Στα 58 της σήμερα, διατηρεί ομορφιά και κορμοστασιά που δικαιώνουν τον χαρακτηρισμό που της απέδωσε το 1989 το Time.

Στα μέσα του ’90, όταν ήταν στα ντουζένια της και μετά από μερικούς ληγμένους δεσμούς, η Μακφέρσον ερωτεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή Arpad Busson. Από τον έρωτά τους γεννήθηκαν δύο αγόρια, ο Flynn και τον Cy. 

Ο Cy ήταν μόλις δύο ετών όταν χώρισαν οι γονείς του, οι οποίοι ωστόσο φρόντισαν ώστε η φροντίδα των παιδιών τους να είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Πριν μερικές μέρες, εθεάθη στο πλευρό της μητέρας του σε ένα πάρτι του Dior στη Σεβίλλη με τους φωτογράφους να στρέφουν τις κάμερές τους στο υπέρκομψο ζευγάρι. Κι έτσι άρχισαν να ψάχνουν τα ΜΜΕ τον βίο του 19χρονου Body-son.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cy Busson (@cybusson)

Τι ξέρουμε γι’ αυτόν; Καταρχάς είναι κουκλότατος! Έχει κάνει μερικές δουλειές στο μόντελινγκ, τις σπουδαιότερες δίπλα στη μητέρα του: το 2019 ήταν στο εξώφυλλο της Vogue Αυστραλίας με την Ελ και τον αδελφό του, ενώ το 2020 στο γαλλικό Elle. Έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Next Model Management. Οι πιο διάσημες δουλειές που του έχουν κλείσει είναι editorial μόδας στην ουγγρική έκδοση του InStyle, στη ρωσική έκδοση του Glamour Man και στο διαδικτυακό περιοδικό Vanity Teen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cy Busson (@cybusson)

Σπουδαστής σε ιδιωτικό κολέγιο της Μασαχουσέτης, σπουδάζει μάρκετινγκ. Την ημέρα που ο Cy άφησε το σπίτι του για να μετακομίσει στο κολέγιο, η μητέρα του τον αποχαιρέτησε μέσω instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα όπου δήλωνε αισιόδοξη ότι στη σχολή ο γιος της θα οπλιζόταν με νέες δεξιότητες, θα έθετε γερές βάσεις στην ανεξαρτησία του, θα γινόταν υπεύθυνος, αυτάρκης, καλοσυνάτος και με κατανόηση για τους άλλους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cy Busson (@cybusson)

Από το instagram πάλι μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ο νεαρός είναι ερωτευμένος με μια συμφοιτήτριά του. Φωτογραφίζονται συχνά αγκαλιασμένοι και στέλνουν αγάπη ο ένας στον άλλον στα σχόλια. 

Τα αυστραλιανά γονίδια της μητέρας τους, εκτός από την ομορφάδα, του έχουν κληροδοτήσει και την αγάπη για το σερφ. Ο Cy γνωρίζει τον κόσμο ταξιδεύοντας στις καλύτερες παραλίες και καβαλώντας κύματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cy Busson (@cybusson)

Αν ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του κατά γράμμα, ίσως τον δούμε στον κινηματογράφο ή ακόμα και σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Για όσους το ξέχασαν, η Ελ ΜακΦέρσον έπαιξε τη συγκάτοικο και κορίτσι του Τζόι στα «Φιλαράκια». Ίσως ανοίξει και κάποιο celebrity cafe, όπως το «Fashion Café» της μαμάς του με συνεταίρους τους Κλόντια Σίφερ και Ναόμι Κάμπελ. 

Ο Cy Busson
Pablo Cuadra/Getty Images for Dior

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice