Η Μπρίτνεϊ Σπιρς και ο σύζυγός της
© J. Merritt/Getty Images for GLAAD
Celebrities

Sam Asghari: Ποιος είναι ο νέος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπιρς

Τα παιδικά χρόνια στο Ιράν, η δύσκολη εφηβεία στην Αμερική, το μόντελινγκ και ο έρωτας με την Μπρίτνεϊ

Sam Asghari: Ποιος είναι ο νέος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπιρς - Η ζωή, η οικογένεια και οι σταθμοί στην καριέρα του.

Το όνομά του είναι Hesam Asghari, διόλου εύηχο τουλάχιστον στην Ελλάδα. Το έκοψε σε Σαμ. Είναι γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 1994 στην Τεχεράνη και Βενιαμίν μιας οικογένειας που είχε ήδη τρία κορίτσια.

Όταν ήταν 13 χρονών, μαζί με τον μπαμπά του εγκατέλειψαν το Ιράν και έφτασαν στην Αμερική, αφήνοντας πίσω τα γυναικόπαιδα. Ο Σαμ δεν γνώριζε γρυ αγγλικά. Το μόνο εύκολο και ευχάριστο πράγμα στην Αμερική και στη ζωή του ήταν η γυμναστική με την οποία ασχολούνταν από τα 4. Στη συνέχεια προσαρμόστηκε, μπήκε στην ομάδα θεάτρου του γυμνασίου του και έπαιξε Άμλετ και Μάκμπεθ. Όμως η πραγματική του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολήθηκε λίγο και στο πανεπιστήμιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Σε κάποια φάση για να τα βγάλει πέρα έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα: υπάλληλος σε εταιρεία, πωλητής συνδρομών σε γυμναστήρια και «πόρτα» σε κλαμπ. Όταν διαπίστωσε πως είχε αρχίσει να παίρνει βάρος, έβαλε φρένο και στην κούραση και στη μασαμπούκα και το γύρισε στην υγιεινή ζωή. Οι προσπάθειες και η πείνα του ανταμείφθηκαν: μέσα σε έξι μήνες έχασε 45 κιλά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Επαγγελματικά πλέον ο Σαμ είναι personal trainer, μοντέλο και ηθοποιός. Έχει κάνει πασαρέλα και έχει ποζάρει σε εντιτόριαλ περιοδικών. Για το γυμνασμένο του κορμί έχει πάρει και βραβεία ομορφιάς. Μυήθηκε στο μόντελιγνκ στα 21 από την αδελφή του Φέι. Μικρή παρένθεση: Η Φέι είναι μοντέλο, νοσοκόμα αλλά και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου ομορφιάς Be You Med Spa στο Μπέβερλι Χιλς, όπου γίνονται μπότοξ, ανορθώσεις, εξυψώσεις και άλλα μερεμέτια σε πρόσωπα και σώματα. 

Στο σινεμά ο Χεσάμ έχει παίξει σε παρωδία του Star Trek δίπλα στον Snoop Dogg, όμως είχε αξιοσημείωτη παρουσία στον τρίτο κύκλο της σειράς Black Monday. Υποδύεται μάλλον τον εαυτό του, «ένα σούπερ σέξι μοντέλο». Επίσης ενσάρκωσε ένα σέξι Αγιοβασίλη στην εκπομπή Hacks. Πέρασε από οντισιόν και για το And Just Like That…, αλλά τελικά δεν πήρε τον ρόλο του Τράβις, του φυσιοθεραπευτή της Κάρι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Τον Οκτώβριο του 2021, ανακοινώθηκε ίσως ο μεγαλύτερος ρόλος στη μέχρι στιγμής καριέρα του: συμπρωταγωνιστής του Μελ Γκίμπσον και του Κέβιν Ντίλον στο θρίλερ δράσης Hot Sea. Ο σκηνοθέτης της ταινίας το επαίνεσε λέγοντας πως ξέρει να τα λέει σε σκηνές δράσης και είναι συναρπαστικός.

Αν και ακόμα στα πρώτα του βήματα, έχει θέση τους όρους του στο θέαμα: Έχει αρνηθεί ρόλους τρομοκράτη και γενικώς στερεοτυπικούς ρόλους για ηθοποιούς με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Επίσης απέρριψε προτάσεις να συμμετάσχει σε δύο ριάλιτι, τα Celebrity Big Brother και Masked Singer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Με την Μπρίτνεϊ, που είναι μια δεκαετία περίπου μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ της ποπ σταρ. Σε ένα διάλειμμα, την πλησίασε και της είπε «γεια». Εκείνη του απάντησε «γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ». Και τότε ο Σαμ ρώτησε: «Συγνώμη, πώς είπες ότι είναι το όνομά σου;» Σατανάς! Έσπασε αμέσως ο πάγος και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και πριν προχωρήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας υπέγραψαν ένα σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο. Έχασαν το παιδί τους τον Μάιο, αλλά η ζωή είναι μπροστά τους. Πλέον μένουν σε μια έπαυλη 12 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε η Μπρίτνεϊ στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Στον γάμο τους έγινε το σώσε γενικώς και ειδικώς, από διασημότητες που έσπευσαν να φέρουν το κατιτί τους και να ευχηθούν «βίο ανθόσπαρτο». Ήταν εκεί από τη Μαντόνα και τη Σελένα Γκόμεζ μέχρι την Ντονατέλα Βερσάτσε, την Πάρις Χίλτον και την Ντριου Μπάριμορ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice