Η Σάρον Στόουν στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών
© Pascal Le Segretain/Getty Images
Celebrities

Η Σάρον Στόουν είχε εννέα αποβολές - Η αποκάλυψη στο Instagram

Το σχόλιο κάτω από ανάρτηση του περιοδικού People

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάρον Στόουν: Η αποκάλυψη για τις εννέα αποβολές της και όσα είπε για τις ανάγκες που έχουν οι γυναίκες που βιώνουν μία τέτοια απώλεια.

Η Σάρον Στόουν μέσα από ένα σχόλιο της σε ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε εννέα αποβολές και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που επιθυμούν και προσπαθούν να κάνουν παιδιά. 

Η Σάρον Στόουν μοιράστηκε την εμπειρία των εννέα αποβολών της κάτω από μια ανάρτηση του περιοδικού People, όπου η Peta Murgatroyd μίλησε για τη δική της αποβολή όταν ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Η Σάρον Στόουν, η οποία έχει υιοθετήσει τρία αγόρια, τους Roan, Laird και Quinn, έγραψε: «Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή» και πρόσθεσε ότι όποιος έχει υποστεί μία τέτοια απώλεια απαιτεί «συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία. Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας».  

Σύμφωνα με ένα άρθρο του 2021 που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, υπολογίζεται ότι συμβαίνουν 23 εκατομμύρια αποβολές παγκοσμίως κάθε χρόνο, με μία στις 10 γυναίκες να είχε μία αποβολή στη διάρκεια της ζωής της. 

Η Σάρον Στόουν στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών
© Pascal Le Segretain/Getty Images

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice