Μπιγιονσέ
Μπιγιονσέ © EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο του νέου δίσκου της Μπιγιονσέ

Μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη Λαίδη Γκοντάιβα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μπιγιονσέ έδωσε στη δημοσιότητα το artwork του εξωφύλλου του «Renaissance», στο οποίο την βλέπουμε πάνω σε ένα ψηφιακό άλογο, σαν άλλη Λαίδη Γκοντάιβα.

Εδώ και λίγο καιρό η Μπιγιονσέ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές της (σ.σ. με την καλή έννοια φυσικά), γιατί μετά από 6 χρόνια θα κυκλοφορήσει το νέο album της, το οποίο ονομάζεται «Renaissance», δηλαδή Αναγέννηση.

Ως προθέρμανση, η Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε το πρώτο single του άλμπουμ, το κομμάτι «Break My Soul», που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν ζούμε την αναβίωση της house των 90s.

Τώρα η «Queen Bey» δίνει στη δημοσιότητα και το artwork του εξωφύλλου του «Renaissance», στο οποίο την βλέπουμε πάνω σε ένα ψηφιακό άλογο, σαν άλλη Λαίδη Γκοντάιβα.

«Η δημιουργία αυτού του δίσκου μου έδωσε την δυνατότητα να έχω ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να δραπετεύω σε μια τρομακτική περίοδο για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης, σε μια περίοδο που λίγα κινούνταν. Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος που δεν κρίνει. Ένα μέρος απαλλαγμένο από την τελειομανία και την υπερανάλυση. Ένα μέρος που μπορείς να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε την μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να λικνιστείτε. Και να νιώσετε μοναδικοί, δυνατοί και σέξι, όπως είστε», έγραψε η Μπιγιονσέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Πρόσφατα η Μπιγιονσέ έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση στην βρετανική έκδοση της Vogue. Ο 50χρονος αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ, ο οποίος συνάντησε τη Μπιγιονσέ στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και άκουσε δείγμα της νέας δουλειάς της, έκανε λόγο για μουσική που τον μετέφερε στα κλαμπ της νιότης του. Αναφερόμενος στη συνάντηση, είπε πως η Μπιγιονσέ του εξήγησε πως το άλμπουμ ήταν μια μακρά διαδικασία και ότι «η πανδημία της έδωσε τα χρονικά περιθώρια να σκεφτεί ξανά και ξανά κάθε της απόφαση. Όπως ακριβώς της αρέσει».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

Το προηγούμενο άλμπουμ της 40χρονης σούπερ σταρ, με τίτλο «Lemonade», χρονολογείται από το 2016. Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003, όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child. Μεταξύ των δύο, η Μπιγιονσέ αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, χάρη στη μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ και την πολύ περίτεχνη αισθητική της.

Με πληροφορίες από το Pitchfork

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice