Μπράντλει Κούπερ  η νέα του σχέση
Ούμα Άμπεντιν και Άννα Γουίντουρ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ούμα Αμπεντίν: Η νέα σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ μετά από προξενιό της Άννα Γουίντουρ

Πώς μεσολάβησε το αφεντικό της Vogue

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπράντλεϊ Koύπερ: Ζευγάρι με την Oύμα Αμπεντίν. 

Η Ούμα Αμπεντίν, άλλοτε κορυφαία σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον και πρώην σύζυγος του Άντονι Γουίνερ, είναι ζευγάρι με τον διάσημο ηθοποιό Μπράντλεϊ Koύπερ τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πηγές της γνωστής ιστοσελίδας gossip Page Six η οποία αναφέρει ότι τον ρόλο της προξενήτρας έπαιξε η Άννα Γούιντουρ. 

«Η Άννα ήταν σίγουρα αυτή που τους έφερε κοντά», λέει μια καλά πληροφορημένη πηγή. «Είναι κολλητοί με τον Κούπερ και λατρεύει την Ούμα», πρόσθεσε. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ «ο Κούπερ αρχίσε να βγαίνει με την Αμπεντίν αφότου χώρισε με την Ντάιαν Αγκρόν. Όλα έγιναν μετά το Met Gala».

Ο Κούπερ έχει χωρίσει επισήμως εδώ και 2,5 χρόνια από την Ιρίνα Σάικ, μετά τις φήμες ότι είχε σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», Lady Gaga. 

Η Αμπεντίν από την πλευρά της έγινε ευρέως γνωστή από την υπόθεση του συζύγου της Άντονι Γουίνερ γνωστού στελέχους των Δημοκρατικών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ο Γουίνερ παραδέχτηκε το 2011 ότι είχε πει ψέματα όταν διαβεβαίωνε ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός του στο Twitter, και πρόσθεσε ότι μια φωτογραφία του με το εσώρουχο σε γκρο πλαν, η οποία θεωρούσε ότι είχε σταλεί σε άμεσο και προσωπικό μήνυμα προς μια γυναίκα στο Σιάτλ.

Πέρα του συζύγου της, η Αμπεντίν έχει βρεθεί στο προσκήνιο λόγω της εμπλοκής του ονόματός της στις κατηγορίες που αφορούν την ιδιαίτερη μεταχείριση που απολάμβαναν οι χρηματοδότες του Ιδρύματος Κλίντον από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά τη διάρκεια της θητείας της Χίλαρι Κλίντον και των ισχυρισμών πολιτικών αντιπάλων της ότι λάμβανε το εισόδημά της κατ’ ιδίαν, όταν εργαζόταν για εκείνη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice