Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ © EPA/ ETTORE FERRARI
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας

Είναι και επισήμως σύζυγοι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Λας Βέγκας. Οι πληροφορίες διεθνών Μέσων.

Το πολυπόθητο «ναι» φαίνεται πως είπε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ είναι και επισήμως σύζυγοι.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, όπως αναφέρουν πολλά αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, αφού το ζευγάρι επανενώθηκε πρόσφατα, σχεδόν 20 χρόνια αφού τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, καθώς αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους.

Η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της την άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο και δείχνει ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ παντρεύτηκαν. Ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με θέματα διασημοτήτων, ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ © EPA/ CAROLINE BREHMAN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice