Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ
© Getty Images/ Stephane Cardinale - Corbis
Celebrities

Glamazon: Σκέψεις για το γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Είναι αυτός ο γάμος ο καλός;

Γάμος Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όσα γνωρίζουμε για το διάσημο ζευγάρι και την ξεχωριστή του ημέρα.

Στεριωμένοι και αγαπημένοι. Είναι αυτός ο γάμος που θα «κρατήσει», θα διαρκέσει στο απρόβλεπτο χολιγουντιανό σύμπαν; Είναι ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ο γάμος ο αληθινός που επισφραγίζει μια σχέση που αναθερμάνθηκε μετά από μια εικοσαετία; Ο χρόνος θα δείξει. Και ο χρόνος μετράει διαφορετικά για τους πολύ πλούσιους, τους πολύ διάσημους και τους πολύ όμορφους. Μετά το επιτυχημένο rebranding της μέσης ηλικίας, το οποίο αναπτέρωσε το ηθικό των 50+ηλικιακών ομάδων όσον αφορά τον έρωτα, την ευζωία, το κάνω κάτι ή ό,τι μπορώ περισσότερο για τον εαυτό μου, το πανέμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας.

Κι εδώ δεν ίσχυσε το what happens in Vegas stays in Vegas. Είδαμε προσεκτικές και προσεγμένες φωτογραφίες, με τη Λόπεζ καλοχτενισμένη να αλλάζει δύο νυφικά, τον Άφλεκ να ντύνεται στο παρεκκλήσι. Τα δύο τους να αγκαλιάζονται αλλά όχι και τόσο τρυφερά.

Σε ένα βίντεο η Τζέι Λο του κάνει κάτι σαν «πατ-πατ» στην πλάτη… Την επόμενη μέρα η Λόπεζ, κάτω από τα σεντόνια, επιδείκνυε γυμνούς ώμους και δακτυλίδι κοτρόνα. Διαθέτει άλλωστε πλουσιότατη συλλογή.

Το θέμα είναι ότι η Τζεν στον τέταρτο γάμο της δήλωσε ότι αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο της σε Άφλεκ, έτσι συστήθηκε στους θαυμαστές της μετά τον γάμο στέλνοντας newsletter.

Οι κακοπροαίρετοι και κακεντρεχείς λένε πως αποκλείεται να κάνει το ίδιο και στη μαρκίζα. Θα συνεχίσει την καριέρα της ως Τζένιφερ Άφλεκ;

Κομματάκι δύσκολο. Η Λόπεζ είναι η πιο ακριβοπληρωμένη «λατίνα καλλιτέχνις», τραγουδρίστρια και ηθοποιός, η οποία δεν μιλάει καλά ισπανικά και το Λόπεζ είχε, και πιθανόν να έχει, τη σημασία του.

Επιπλέον, είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, εξαιρετικά επιτυχημένη, διάσημη ως το άπειρο κι ακόμα παραπέρα.
Εδώ η νύφη έχει το ενδιαφέρον. Είναι η 52αρα που σπάει τα στερεότυπα, είναι κουκλάρα, φροντίζει τον εαυτό της και παντρεύεται επίσης έναν υπεργοητευτικό σταρ.

Μπορεί τα ψηλοτάκουνά της να κινούνται στον κόσμο του Χόλιγουντ, αλλά δεν παύει να γίνεται συμβολική ηγέτις για τις «αόρατες γυναίκες» άνω των πενήντα ετών.

Μοιάζει σαν η Jenny From the Block να επέστρεψε στο μικρό λευκό παρεκκλήσι για να παντρευτεί. Ναι μεν Χόλιγουντ αλλά και όχι και τόσο…Εδώ και δεκαετίες έχει πάψει να είναι η Τζένι της γειτονιάς, πιθανόν να μην ήταν ποτέ. Εμείς την Τζέι Λο τη θέλουμε με αβυσσαλέο ντεκολτέ, Βερσάτσε, λάμψη, γκλίτερ, τέλειο μακιγιάζ, ασύλληπτο μαλλί, απόλυτα σέξι, απόλυτα σταρ. Και αυτός ο γάμος είναι σαν τις ταινίες της. Έχουν όλες happy end.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice