Marc Kalman: Αυτό είναι το νέο αγόρι της Μπέλα Χαντίντ

Είναι 25 χρονών, ασχολείται με τη μόδα και όσοι τον ξέρουν τον περιγράφουν ως πολύ ταλαντούχο

Marc Kalman: Ποιο είναι το νέο αγόρι της Μπέλα Χαντίντ, με τι ασχολείται, πώς και πότε γνωρίστηκαν.

Η τελευταία δημοσίως γνωστή σχέση της Μπέλα Χαντίντ ήταν με τον Weeknd, παλιά δηλαδή. Ο μουσικός και η μοντέλα είχαν μια σχέση τύπου γιογιό, «τώρα χωρίζουμε, τώρα τα ξαναβρίσκουμε». Μετά από αμέτρητα πίσω - μπρος, το διέλυσαν το μαγαζί οριστικά το 2019. Μέχρι το 2020, η Χαντίντ έδειχνε μόνη σαν το λεμόνι, ώσπου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες και μερικά πειστήρια στο instagram ότι κάτι ρομαντικό τρέχει με τον Μαρκ Κάλμαν, έναν 25χρονο art director με baby face (μα είναι baby!).

Τους τελευταίους μήνες μάλλον σιγουρεύτηκαν ότι το πράγμα πάει καλά και άρχισαν να εμφανίζονται όλο και συχνότερα μαζί, ενώ και η Μπέλα έβαλε στο instagram φωτογραφία όπου φιλιούνται (όχι φιλικά).

Ο Κάλμαν έχει σχέση με τη μόδα, εξού και οι δυο τους κυκλοφορούν με συναρπαστικά, κομψά, ασορτί ρούχα. Δουλεύει στις καμπάνιες πολλών οίκων, συνεργάστηκε για χρόνια με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, σύντροφο της Κάιλι Τζένερ, ενώ ανήκε και στο fashion τμήμα των New York Times και του T Magazine. Επίσης είναι και κινηματογραφιστής, σχεδιάζει εταιρικά λογότυπα και εξώφυλλα δίσκων. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί του ή γνωρίζουν την τέχνη του, τον περιγράφουν ως έναν πολύ ταλαντούχο δεξιοτέχνη της εικόνας. Ως έξτρα προσόν του αναφέρουν ότι είναι πολύ καλός στη διαχείριση των ανθρώπων με τους οποίους βρίσκεται στο ίδιο στούντιο ή πλατό.

Τον Ιούλιο του 2021 ήταν ο ιθύνων νους ενός πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret. Εκεί γνωρίστηκαν, εκεί αγαπήθηκαν. Στο κοινό τον συνέστησε η ίδια η Μπέλα σε ένα ποστ που στη συνέχεια έσβησε. Το ζευγάρι βρισκόταν στις Κάννες για το κινηματογραφικό φεστιβάλ και μην αντέχοντας να το κρατάει μέσα της και κρυφό, η σουπερμοντέλα έγραψε: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Υγιής, με δουλειά και ερωτευμένη».

Στη συνέχεια μαζεύτηκε και απέφευγε τους παπαράτσι, τα σούρτα φέρτα, τις εξόδους σε εστιατόρια και τις αποκαλύψεις στο instagram. Σε συνέντευξή της, μίλησε για την επιθυμία της να κρατάει κρυφή της ιδιωτική της ζωή. «Γιατί έτσι τα πράγματα μπορεί να έχουν διάρκεια» είπε, σε μια δήλωση που μοιάζει με δεισιδαιμονία (μη μας ματιάξουν, φάση), αλλά δεν είναι. «Όταν δίνεις στους άλλους ανθρώπους χώρο να έχουν άποψη στα πράγματα που είναι τόσο προσωπικά για σένα, ρίχνουν δηλητήριο». Έτσι άλλωστε την πάτησαν την πρώτη φορά η Τζέι Λο και ο Μπεν Άφλεκ.