Η Emma Watson στην καμπάνια Prada
© instagram/ prada
Celebrities

Η Emma Watson σκηνοθετεί τον εαυτό της για το νέο άρωμα Prada

Η καμπάνια αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της βρετανίδας ηθοποιού

Prada Paradoxe: Η ηθοποιός Emma Watson σκηνοθετεί τον εαυτό της στην καμπάνια για το νέο άρωμα του οίκου.

Ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα σκηνοθέτης για την νέα καμπάνια του αρώματος Prada, η Emma Watson αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Η πολυτάλαντη βρετανίδα ανακηρύχθηκε ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Paradoxe της Prada. Αλλά η δημοφιλής ηθοποιός δεν περιορίστηκε σε ένα ρόλο μπροστά από τις κάμερες... αντίθετα ανέλαβε τη σκηνοθεσία, τη συγγραφή και την αφήγηση της καμπάνιας.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Ο οίκος στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η Watson είναι η ενσάρκωση της Prada γυναίκας: «Η επιτομή του γυναικείου νεωτερισμού και ο εορτασμός της γυναικείας πολυδιάστασης σε όλο τον κόσμο. Και με το ρεπερτόριο ακτιβισμού της Watson στα γυναικεία δικαιωμάτα, την περιβαλλοντική δικαιοσύνη και τη μείωση της κλιματικής αλλαγής, έχοντας κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο που να του ταιριάζουν αυτές οι διακρίσεις».

View this post on Instagram

A post shared by Prada Beauty (@pradabeauty)

Κι ενώ για την Prada η επιλογή της Watson ως πρόσωπο της καμπάνιας φαινόταν να είναι μονόδρομος, η ηθοποιός προκειμένου να δεχθεί τη συνεργασία ζήτησε να αναλάβει η ίδια τη σκηνοθεσία. «Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Watson είναι ένας δυναμικός εορτασμός του τι σημαίνει να είσαι ένα ζωντανό παράδοξο. Σπάει το καλούπι της μούσας για να βρίσκεται και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γράφει το δικό της σενάριο και αφηγείται την ιστορία, επαναπροσδιορίζοντας τους κώδικες για να αντιπροσωπεύουν τον πιο αυθεντικό εαυτό της.

View this post on Instagram

A post shared by Prada Beauty (@pradabeauty)

Τα νέα της συνεργασίας μοιράστηκε και στο Instagram της η Watson γράφοντας: «Όταν η Prada μου ζήτησε να είμαι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας αρώματος, ρώτησα αν μπορώ να τη σκηνοθετήσω. Μήνες μετά, μπορώ να μοιράστώ τα αποτελέσματα της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν, με όλους εσάς. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το κομμάτι της τέχνης μου και ελπίζω να το απολαύσετε όσο το απόλαυσα κι εγώ φτιάχνοντάς το. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω  χωρίς την απίστευτη ομάδα συνεργατών μου. Σας ευχαριστώ για το χρόνο, την αφοσίωση, το ταλέντο και το πάθος σας».

View this post on Instagram

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Καθώς η βιωσιμότητα είναι πολύ σημαντική για τη βρετανίδα ηθοποιό, το άρωμα Prada Paradoxe κυκλοφορεί σε μπουκάλι που γεμίζει ξανά. «Η Prada ξεπερνούσε πάντα τα παραδοσιακά μοντέλα και αρχέτυπα αντίληψης της ομορφιάς και είναι διάσημο για μια θηλυκότητα που προκαλεί τις συμβάσεις. Είναι χαρά μου να δημιουργώ μια καμπάνια και να εκπροσωπώ ένα άρωμα με τόσο βαθιά φιλοσοφική έννοια και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που μοιάζουν γνήσια αληθινές και σχετικές», σχολίασε η Watson.

PRADA PARADOXE - THE FILM

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice