Οι μεγαλύτεροι celebrities χωρισμοί του 2022

Και πολύ άντεξαν;

Από τον Τζέισον Μομόα και τη Λίζα Μπόνετ μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν και τον Πιτ Ντέιβιντσον, αυτοί είναι οι διάσημοι που χώρισαν μέσα στο 2022.

Μεταξύ μας, σπάνια μας σοκάρουν πια οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ. Είναι πλέον φανερό ο υπέρλαμπρος κόσμος του δυσκολεύεται να επενδύσει σε μακροχρόνιες σχέσεις, ακόμα κι αν έχει μεσολαβήσει γάμος ή παιδί. Πολλά ζευγάρια φαίνεται ότι «τα έσπασαν» μεταπανδημικά, με το Τζέισον Μομόα και τη Λίζα Μπόνετ να μας στεναχωρούν λίγο παραπάνω... Δε βαριέσαι, στον αντίποδα υπάρχει το ειδύλλιο Bennifer που ζει τον έρωτά του για δεύτερη φορά και πραγματοποιεί τον ένα γάμο μετά τον άλλο, για να κρατάει την ελπίδα της αγάπης ζωντανή στο Χόλιγουντ.

Jason Momoa - Lisa Bonet
Ήταν ακόμη Ιανουάριος όταν ο Τζέισον Μομόα, γνωστός και από το ρόλο του ως Άκουαμαν της DC, πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram τα νέα για το χωρισμό του με τη Λίζα Μπονέ με την οποία ήταν παντρεμένοι για 16 χρόνια. «Το μοιραζόμαστε όχι επειδή θεωρούμε ότι είναι άξιο αναφοράς, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται και εξελίσσεται με διαφορετικούς τρόπους. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο ώστε να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γινόμαστε». Ο Μομόα είχε αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος με τη Μπονέ από μικρός, ενώ το ζευγάρι εν τέλει γνωρίστηκε το 2005. Το 2007 καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί και το 2008 το δεύτερο, ενώ επίσημα αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους το 2017.

© Instagram/Heather Ross
Pamela Anderson - Dan Hayhurst
Λϊγους μήνες μετά τις γαμήλιες καμπάνες, ακούστηκαν οι καμπάνες του πέμπτου διαζυγίου για την Πάμελα Άντερσον που επιμένει να κάνει γάμους αστραπή. «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά. Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο» είπε για τον σωματοφύλακα και τελευταίο σύζυγό της Dan Hayhurst. 13 μήνες μετά όμως, η Πάμελα ανακάλυψε ότι «ήταν αγενής και δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της» και κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου.
Emma Roberts and Garrett Hedlund
Η κωμική ηθοποιός Έμα Ρόμπερτς είναι και πάλι ελεύθερη μετά από λίγους μήνες οικογενειακής συμβίωσης. Η Έμα και ο Γκάρετ άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2019 και υποδέχθηκαν το γιο τους το Δεκέμβριο του 2020. Όπως φαίνεται όμως ο Ιανουάριος του 2022 τους βρήκε να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους με κοινή κηδεμονία του παιδιού τους.
Natasha Lyonne - Fred Armisen
Η Russian Doll του Netflix μιλώντας για την επόμενη σεζόν της σειράς αποκάλυψε ότι εκείνη και ο επί 8 χρόνια σύντροφός της Φρεντ Άρμισεν χώρισαν πρόσφατα. Μάλιστα δεν διευκρίνησε ακριβώς το πότε χώρισαν αλλά έδωσε έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. «Ζούσα με τον Φρεντ και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ειλικρινά νομίζω ότι χωρίσαμε επειδή ήθελα πισίνα. Εξακολουθούμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και διατηρούμε επαφή αλλά στον Φρεντ δεν αρέσουν οι πισίνες. Ξέρω ότι φαίνεται πολύ χαζός λόγος για χωρισμό, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας πρέπει να κάνεις τους γύρους σου - είμαι σαν τον Μπαρτ Λάνκαστερ στο The Swimmer- οπότε πήρα στον εαυτό μου ένα σπίτι με πισίνα έξω από το Λος Άντζελες. Αυτό είναι το αληθινό σκάνδαλο».
Madonna - Ahlamalik Williams
Η πάντα πολυάσχολη Μαντόνα, βρήκε χρόνο να χωρίσει από τον 28χρονο σύντροφό της, Αχλαμαλίκ Γουίλιαμς, με τον οποίο ήταν ζευγάρι τρία χρόνια. Όπως ακούγεται, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε σε φίλους της ότι αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Οι δυο τους είχαν μια θυελλώδη σχέση με πολλούς χωρισμούς από το 2019 αλλά φημολογείται ότι κρατάνε φιλικές σχέσεις μετά το χωρισμό και εκείνος έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι της Μαντόνα.
Kanye West - Chaney Jones
Το τελευταίο φλερτ του Κάνιε φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του σύντομα. Λίγο μετά το ταξίδι τους στην Ιαπωνία, το ζευγάρι χώρισε. Οι δυο τους κυκλοφόρησαν μαζί τον Φεβρουάριο, λίγο αφότου εκείνος είχε χωρίσει με την Τζούλια Φοξ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την ομοιότητα της Τσάνεϊ με την πρώην του Κιμ, ενώ ήταν εμφανές ότι την έντυνε ο Κάνιε όπως κάνει με όλες τις κοπέλες του. Μαζί έκαναν πολλά ταξίδια, ενώ της έκανε δώρο και μια τσάντα Birkin. Εκείνη πάλι από τον ενθουσιασμό της έκανε στον καρπό της τατουάζ "YE" που έχουμε περιέργεια να δούμε τι θα το κάνει τώρα που χώρισαν. Με απόλυτη ψυχραιμία εκείνη διέγραψε κάθε ίχνος του από το instagram της και εκείνος έχει ήδη θεαθεί με νέο πρόσωπο.
Kim Kardashian - Pete Davidson
Ούτε το ειδύλλιο της Κιμ Καρντάσιαν είχε αίσιο τέλος απ' ό,τι φαίνεται, αφού χώρισαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον μετά από 9 μήνες. Ανώνυμη πηγή είπε στο CNN ότι χώρισαν «λόγω απόστασης και προγραμμάτων». Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2021 και η σχέση τους απέκτησε τρομερή δημοσιότητα το 2022 λόγω της κοινής τους εμφάνισης στο Met Gala και της εμφάνισης του Πιτ στο τρέιλερ της επόμενης σεζόν των Καρντάσιανς. Καθώς ο Πιτ βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards!», ο έρωτάς τους δεν ήταν αρκετά δυνατός για να αντέξει την απόσταση.