Νικόλ Κίντμαν
© Perfect Magazine/ Zhong Lin
Celebrities

Η Nicole Kidman έκανε το κούρεμα «μέδουσα» που έχει γίνει viral στο TikTok

Απόδειξη ότι αν είσαι cool κάνεις ακόμα και κάτι ακραίο να δείχνει καλό

Nicole Kidman: Δοκίμασε το κούρεμα «μέδουσα» που βλέπουμε παντού στο TikTok.

Τις τελευταίες ημέρες θα πήρε σίγουρα κάπου το μάτι σου την τελευταία φωτογράφιση της Nicole Kidman και τα σχόλια που ακολούθησαν για τα απίστευτα γραμμωμένα χέρια της (που σε κάποιους δεν άρεσαν γιατί πιστεύουν ότι ακόμα και η γυμναστική είναι θέμα φύλου) και το πόσο ετυπωσιακή δείχνει στα 55 της. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε γιατο περιοδικό Perfect Magazine και οι φωτογραφίες της είναι πράγματι υπέροχες. Αλλά θα ήθελα να σταθώ στο ότι η Nicole τόλμησε το κούρεμα "jellyfish" με το οποίο γίνεται χαμός στο TikTok. Και έκανε ακόμα και αυτό να φαίνεται κουλ.

Τι είναι τα μαλλιά μέδουσα;

Λοιπόν, όπως προδίδει και το όνομά του, πρόκειται για ένα κούρεμα που θυμίζει οπτικά μέδουσα. Έχει έντονα ευθεία κοψίματα και χαρακτηρίζεται από δύο κοντά κοψίματα στο μπροστινό μέρος του προσώπου. Η εξωτερική στρώση μαλλιών κόβεται σαν αυστηρό καρέ γύρω από το κεφάλι και οι από μέσα στρώσεις μένουν πιο μακριές, ανάλογα τα γούστα του καθενός!

φυσικά, το trend έχει χωρίσει τους χρήστες του TikTok σε αυτούς που το λατρεύουν και ανεάζουν τη δική τους εκδοχή με την πρώτη ευκαιρία, και σε εκείνους που το μισούν και δε χάνουν αφορμή να το «κράξουν». Μήπως η Nicole κατάφερε με το δικό της jellyfish κόψιμο να «μονιάσει» τον κόσμο του TikTok; Πολύ πιθανό αφού το κούρεμα δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό στα κόκκινα μακριά μαλλιά της.

Πώς θα το πετύχεις

Αν σου αρέσουν οι ακραίες αλλαγές, επισκέψου έναν κομμωτή εξειδικευμένο σε κουρέματα και ζήτησέ του να στο κάνει. Αν πάλι θέλεις μια πιο «συντηρητική» προσέγγιση για να σιγουρευτείς ότι σου αρέσει ή ότι δε θα το μετανιώσεις σε λίγες εβδομάδες, κόψε τα μαλλιά σου ένα ωραίο καρέ και δημιούργησε το εφέ των πλοκαμιών με extensions ή τρέσες στο εσωτερικό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice