Ο Simon Porte Jacquemus και ο Marco Maestri στο γάμο τους
Ο Simon Porte Jacquemus και ο Marco Maestri στο γάμο τους © Getty Images/ Arnold Jerocki
Celebrities

Ο κομψός γάμος του Simon Porte Jacquemus και οι λαμπεροί καλεσμένοι

10 στιγμιότυπα από το ινσταγκραμικό γεγονός

Ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Marco Maestri στη Νότια Γαλλία. Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Οι καλεσμένες σε γάμο αποφεύγουν τυπικά τα λευκά φορέματα, όμως στο γάμο του γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus με τον αγαπημένο του Marco Maestri, οι καλεσμένοι ενθαρρύνθηκαν να φορέσουν λευκά. Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2021, πραγματοποίησε το μυστήριο στο Charleval, ένα χωριό της επαρχίας Bouches-du-Rhone στη Νότια Γαλλία, κοντά στο χωριό που μεγάλωσε ο Jacquemus.

O 32χρονος σχεδιαστής μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα με το απλό μήνυμα «Χθες είπα ναι!». Στη κομψή τελετή παρευρέθηκαν οικογένεια, φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού αλλά και κάποιοι celebrities που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους η Dua Lipa, η Jeanne Damas και η Tina Kunakey, με το γλέντι να συνεχίζεται στο Château de Bonneval.

Από το ευτυχές γεγονός δεν έλειπε φυσικά και η γιαγιά του Simon Porte την οποία στο παρελθόν είχε κάνει πρωταγωνίστρια της συλλογής του φωτογραφίζοντάς την στα υπέροχα τοπία της Νότιας Γαλλίας. Η Liline, όπως είναι το όνομά της, φορούσε μια λευκή δημιουργία του Jacquemus, όπως βέβαια και οι περισσότερες καλεσμένες του γάμου. Η Dua Lipa φόρεσε διάφανο λευκό φόρεμα από τη συλλογή Le Papier, όπως και η Jeanne Damas, η Tina Kunakey, η Sarah Lysander και η μητέρα του Maestri.

Ο Simon Porte Jacquemus με τη γιαγιά του Liline στο γάμο του
Ο Simon Porte Jacquemus με τη γιαγιά του Liline στο γάμο του © Getty Images/ Arnold Jerocki
Dua Lipa
Η Dua Lipa στο γάμο του Jacquemus © Getty Images/ Arnold Jerocki

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice