Ο Κάνιε Γουέστ αποκαλύπτει ότι έχει εθισμό στο πορνό – Κατέστρεψα την οικογένειά μου
Ο Κάνιε Γουέστ © ΕPA Pool
Celebrities

Kάνιε Γουέστ: Κατέστρεψα την οικογένειά μου από τον εθισμό στο πορνό

Ξεκίνησε να βλέπει στα 5

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάνιε Γουεστ: Αποκάλυψε τον εθισμό του στο πορνό.

Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχθηκε ότι έχει εθισμό στο πορνό, λέγοντας ότι κατέστρεψε την οικογένειά του.  «Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στα παιδιά μου», παραδέχθηκε ο ίδιος. 

Ο Κάνιε αποκάλυψε ότι η σχέση του με το πορνό ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών. «Για μένα, το ‘’Playboy’’ ήταν η πύλη μου προς τον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία», ανέφερε. «Αυτό επηρέασε, σχεδόν, κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου». 

Ο ράπερ αναφέρθηκε, επίσης, στη μάχη του με τον εθισμό στο σεξ, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, ξεκίνησε μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, Donda, το 2007.

«Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι έχουν εθιστεί σε κάτι, όπως, αν ρωτήσεις κάποιον που είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, είναι σαν να ρωτάς: "Είσαι ακόμα εθισμένος;"», εξήγησε.

Ο 45χρονος παντρεύτηκε την 41χρονη Καρντάσιαν το 2014 και χώρισαν το 2021, ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες. Μετά την κατάρρευση του γάμου της, η Κιμ ξεκίνησε το ειδύλιο με τον 28χρονο Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν βρέθηκαν στο «Saturday Night Live». Μετά από 9 μήνεςόμως, οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως αιτίες χωρισμού, τα πολυάσχολα προγράμματα και την απόσταση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice