Γιος Τζόρνταν με την πρώην του Πίπεν
© ΤΜΖ
Celebrities

Η έξοδος της πρώην γυναίκας του Σκότι Πίπεν με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Οι δυο πρώην συμπαίκτες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις πια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την πρώην γυναίκα του Σκότι Πίπεν με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

O 31χρονος Μάρκους και η 47χρονη Λάρσα επισκέφτηκαν ένα εστιατόριο πριν λίγες ημέρες, στο οποίο παρέμειναν για περίπου 45 λεπτά, ενώ οι paparazzi του TMZ φρόντισαν να βγάλουν και φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια της σειράς «The Real Housewives of Miami» πήρε διαζύγιο πριν λίγους μήνες από τον Σκότι Πίπεν, ενώ μέχρι το 2021 λέγεται πως είχε σχέση με τον Mαλίκ Μπίσλεϊ.

Ως γνωστόν οι άλλοτε συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα NBA. Εδώ και καιρό, o Σκότι Πίπεν έχει στο στόχαστρό του τον Μάικλ Τζόρνταν. Το «ερέθισμα» είναι το ντοκιμαντέρ του ESPN και του Netflix, Last Dance. Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό GQ, ο Πίπεν «επιτέθηκε» για μία ακόμη φορά στον MJ, με τον οποίο κέρδισαν 6 πρωταθλήματα ΝΒΑ τη δεκαετία του '90.

«Τις προηγούμενες εβδομάδες, μίλησα με ένα μεγάλο αριθμό πρώην συμπαικτών μου, οι οποίοι αισθάνονται πως δεν τους σεβάστηκαν, όπως άλλωστε αισθάνομαι και εγώ. Πώς τολμάει ο Μάικλ να μας συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, έπειτα απ' όσα κάναμε για τον ίδιο και την πολύτιμη μάρκα του;», ήταν τα λόγια του Πίπεν.
Όσον για την Λάρσα Πίπεν χώρισε με τον Σκότι Πίπεν το 2019 και έκτοτε ήταν ζευγάρι με τον παίκτη των Μπόστον Σέλτικς, Τρίσταν Τόμπσον, πριν αυτός βρεθεί στο πλευρό της αδερφής της ριάλιτι σταρ, Κλόε Καρντάσιαν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice