Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς είναι εκατομμυριούχος στα πέντε της

Είναι μικρογραφία της μαμάς της σε στιλ, lifestyle και πλούτο

Alexis Olympia Ohanian Jr: Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς είναι μικρογραφία της μαμάς της σε στιλ, lifestyle και πλούτο.

Η σχέση της Σερένα Γουίλιαμς, που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή της από το τένις, με την κόρη της είναι πολύ ιδιαίτερη και χαριτωμένη. Σερένα και Αλέξις Ολίμπια υπηρετούν το μοντέλο που θέλει μάνα και κόρη να ντύνονται δημοσίως πανομοιότυπα. Φοράει η μαμά ροζ φόρεμα Balmain; Το ίδιο ακριβώς σε παιδικό φοράει και η Αλέξις. Μαύρο κοστούμι με διαμάντια η μάνα; Το ίδιο και η κόρη. Στολή του τένις η μία; Την ακριβώς ίδια και η άλλη. 

Η mini me της τενίστριας είναι ένα αστέρι της μόδας. Κι όχι τυχαία. Από μικρή είναι στα λούσα και τα γούστα. Το 2018, όταν έκλεισε το πρώτο έτος ζωής, ο σχεδιαστής Βέρτζιλ Άμπλοου της έκανε δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά με την υπογραφή του, τα Off-White x Nike Blazer Mid, από τη συλλογή του Queen, τα οποία είχε δημιουργήσει για τη Σερένα. Όταν άρχισε να περπατάει και να μπορεί να πηγαίνει στους αγώνες της μαμάς της, εθεάθη στο γήπεδο με ένα μικροσκοπικό φόρεμα Burberry. 

Η καριέρα της στο μόντελινγκ έχει ήδη ξεκινήσει. Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια του οίκου Stuart Weitzman, παρακολουθεί επιδείξεις μόδας σε Νέα Υόρκη αλλά και Μιλάνο, εμφανίζεται σε κινηματογραφικές πρεμιέρες πατώντας τα κόκκινα χαλιά, ενώ είναι το νεότερο άτομο στο εξώφυλλο της Vogue, σε ηλικία μόλις τριών μηνών.

Πέρα όμως από τις στιλιστικές χαριτωμενιές, η Αλέξις Ολίμπια συναγωνίζεται τη Σερένα Γουίλιαμς και σε πλούτο. Ήδη από τα τρία της χρόνια, που τα έκλεισε το 2020, έγινε συνιδιοκτήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Angel City. Έχει λεφτά το γυναικείο ποδόσφαιρο; θα αναρωτηθεί κάποιος. Στην Αμερική όλα φέρνουν λεφτά, αλλιώς δεν θα υφίσταντο. Η Angel City ξεκίνησε με κεφάλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων, για να βγάλει τα υπερδιπλάσια σε μια αγωνιστική χρονιά. Στην ομάδα έχουν επενδύσει κεφάλαια η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζέσικα Τσαστέιν, η Τζένιφερ Γκάρνερ και η Εύα Λονγκόρια, δηλαδή η dream team του Χόλιγουντ.

Τόσο η Σερένα όσο και ο σύζυγός της και μπαμπάς της Αλέξις Ολίμπια ομολογούν πως κακομαθαίνουν το παιδί τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το κοριτσάκι έχει κόλλημα με τον Thor, οπότε ο μπαμπάς της νοίκιασε ολόκληρο σινεμά για να παρακολουθήσουν την ταινία Thor: Ragnarok ιδιωτικά. 

Το δωμάτιο της μικρής στην έπαυλη των Γουίλιαμς είναι το πιο προσεγμένο του σπιτιού. Είναι η επιτομή αυτού που λέμε «ονειρικό παιδικό δωμάτιο». Φυσικά είναι ροζ και διαθέτει κρεβάτι-κάστρο με ενσωματωμένη τσουλήθρα, μεταξύ άλλων στοιχείων παραμυθιού. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice