Rihanna
Rihanna © Charles Sykes/Invision/AP, File
Celebrities

Η Rihanna βοήθησε το προσωπικό εστιατορίου να καθαρίσει

Επειδή κράτησε το μαγαζί ανοικτό μέχρι αργά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Rihanna: Καθάρισε εστιατόριο επειδή το κράτησε ανοικτό μέχρι αργά. 

Η Rihanna και έξι φίλες της έφαγαν χαβιάρι και σασίμι στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Caviar Russe της Νέας Υόρκης μέχρι τις 2:00 π.μ. την 1η Σεπτεμβρίου.

Για να ευχαριστήσει το εστιατόριο που έμεινε ανοιχτό, η Rihanna βοήθησε το προσωπικό «να καθαρίσει και να σπρώξει τα σκαμπό του μπαρ πίσω στη θέση τους, αφού έμεινε τόσο αργά» σύμφωνα με το Page Six. 

Η 34χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί αρκετά συχνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης τον τελευταίο καιρό, συχνά με τον σύντροφό της A$AP Rocky, ο οποίος κατάγεται από το Χάρλεμ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες εθεάθησαν στο νέο hotspot του «βασιλιά» της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης, Richie Akiva, στο members club «The Ned» και έδειχναν «χαλαροί και σίγουρα ευτυχισμένοι».

Τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια. Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice