Πρίγκιπας Κάρολος
© Chris Jackson/Getty Images
Celebrities

Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν είμαι όπως με παρουσιάζει το "The Crown"»

Εν αναμονή της 5ης σεζόν της σειράς ακούγονται παράπονα για την ιστορική ακρίβεια της σειράς

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Πρίγκιπας Κάρολος: Τα παράπονά του για τον τρόπο με τον παρουσιάζουν στη σειρά «The Crown» του Netflix.

O πρίγκιπας Κάρολος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στη σειρά του Netflix «The Crown». Σύμφωνα με τον Σκοτσέζο πολιτικό του Εργατικού Κόμματος Anas Sarwar που συνομίλησε με τον διάδοχο στο φεστιβάλ τεχνών «Fringe» στο Εδιμβούργο, ο Κάρολος αναφέρθηκε στη σειρά του Netflix λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα κοινό με τον ρόλο. Ο Sarwar είπε στην εφημερίδα «Daily Mail» ότι ο διάδοχος παραπονέθηκε ότι ο τρόπος με τον οποίον τον παρουσιάζουν οι σεναριογράφοι και ο ηθοποιός Josh O’Connor ―ο οποίος βραβεύτηκε το 2021 με Emmy― «είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα». Ο Anas Sarwar πρόσθεσε ότι ελπίζει να μην ακούσει κατσάδα επειδή μετέφερε ιδιωτική συνομιλία με τον διάδοχο του θρόνου.

Ο Josh O'Connor ως πρίγκιπας Κάρολος στη σειρά «The Crown»
Ο Josh O'Connor ως πρίγκιπας Κάρολος στη σειρά «The Crown» / Photo by Des Willie/Des Willie/Netflix - © Netflix 2020, Inc

Τη σειρά είδε επίσης η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία, λακωνική όπως πάντα, είπε μόνο ότι «μερικά γεγονότα έχουν υπερδραματοποιηθεί». Πιο ομιλητικός ήταν ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος είπε στον James Corden του Late Late Show ότι «η σειρά δίνει μια γενική ιδέα ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής και των πιέσεων να βάζει κανείς το καθήκον και τις βασιλικές διαδικασίες πάνω από την οικογένεια και την προσωπική ζωή. Αυτή η προτεραιότητα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις».

Η Καμίλα Μπόουλς συνάντησε την Emerald Fennell, την ηθοποιό που έπαιζε τον ρόλο της στη σειρά σε μια βραδιά για την Ημέρα της Γυναίκας, αλλά δεν εξέφρασε γνώμη για τη σειρά, απλώς αστειεύτηκε μαζί της αποκαλώντας τη «alter ego» της.

"I Care About Her!" Prince Charles and Princess Diana’s Explosive Fight Scene | The Crown

H πέμπτη σεζόν του «The Crown» αναμένεται στο Netflix τον Νοέμβριο με δέκα επεισόδια. Tη σκυτάλη του ρόλου της Olivia Colman παίρνει η Imelda Staunton (που έχει υποδυθεί την Ελισάβετ στη σειρά του ΒΒC «Οι κατάσκοποι του Κέμπριτζ» το 2003), ενώ τον Κάρολο υποδύεται ο Dominic West (γνωστός μας, μεταξύ πολλών άλλων, από το «The Affair»). O βετεράνος Jonathan Pryce είναι ο Φίλιππος, η Lesley Manville η πριγκίπισσα Μάργκαρετ και η Αυστραλέζα Elizabeth Debicki (την οποία είχαμε δει στον ρόλο της Τζόρνταν στον «Υπέροχο Γκάτσμπι») είναι η Νταϊάνα στην τελευταία φάση της ζωής της. Ήδη υπάρχουν προβλήματα σαν αυτά που υπονοεί ο Κάρολος: η Jemima Khan, φίλη της Νταϊάνα, που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος σεναρίου αποχώρησε από την ομάδα θεωρώντας ότι ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται η ιστορία της πριγκίπισσας δεν είναι ο σωστός.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice