Justin Bieber
Justin Bieber © EPA / ETIENNE LAURENT
Celebrities

O Justin Bieber αναβάλλει την περιοδεία του για λόγους υγείας

Η ανάρτησή του στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom |

Justin Bieber: Αναβολή στην παγκόσμια περιοδεία - Η ανακοίνωση στο Instagram και το σύνδρομο Ramsay Hunt

Ο Justin Bieber αποφάσισε να αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία του, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να βρεθεί στη σκηνή. 

Εκπρόσωποι του Justin Bieber επιβεβαίωσαν ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες του. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφέρεται στην αναβολή της περιοδείας του μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. 

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας “Justice” στη Βόρεια Αμερική. Μετά από συναντήσεις με τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έκανα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε αρκετά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο της Βραζιλίας. Αφού βγήκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω την υγεία μου σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν, έγραψε ο Justin Bieber και πρόσθεσε: 

«Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Ήμουν τόσο περήφανος που φέρω αυτή την παράσταση και το μήνυμά μας για δικαιοσύνη στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας, σας αγαπώ όλους».

mpimper

Justin Bieber: Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt

Ο Justin Bieber προκάλεσε αναστάτωση στις αρχές του καλοκαιριού στους θαυμαστές του με βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Justin Bieber με ανάρτησή του στα social media, πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο.

«Πρόκειται για έναν ιό που επιτίθεται σε νεύρα στο αυτί και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να παραλύουν» εξήγησε. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να ακυρώσει ημερομηνίες στην παγκόσμια περιοδεία του.

«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς, μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει» αναφέρει ο Justin Bieber στο βίντεο στο Instagram.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» προσθέτει, δείχνοντας την πλευρά του προσώπου που έχει πρόβλημα, την ώρα που χαμογελά και προσπαθεί να κλείσει τα μάτια του. «Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω» αναφέρει επίσης. «Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μού λέει να ηρεμήσω» ξεκαθαρίζει. «Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω» κατέληξε ο Justin Bieber για το σύνδρομο Ramsαy Hunt.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice