Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Λούις στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

Τα λόγια που είπε στη μητέρα του

Newsroom |

Ο πρίγκιπας Λούις και τα τρυφερά του λόγια στην Κέιτ Μίντλετον, όταν έμαθε ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Την αντίδραση του πρίγκιπα Λούις, όταν έμαθε ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον. Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ προσπάθησε να παρηγορήσει τη μητέρα του, λέγοντάς της ότι η πρόγιαγιά του είναι πλέον με τον προπάππου του.

Η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν το Σάββατο (10/9) έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ και συνομιλούσε με τον κόσμο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε για το 4χρονο παιδί της:

 «Ο μικρός μου Λούις.... Είναι τόσο γλυκό, αυτό που μου είπε: “Μαμά, μην ανησυχείς, είναι τώρα με τον προπάππου μου” (σ.σ. τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 λίγο πριν συμπληρώσει τα 100).

Το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να μιλά για τον Λούις και την αντίδρασή του στον θάνατο της πρόγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, έχει γίνει viral και έχει ξεπεράσει τα 900.000 likes, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια. «Τα παιδιά ξέρουν πάντα τι να πουν όταν οι γονείς τους είναι αναστατωμένοι» αναφέρει ένα από αυτά.

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.