Έλεν ντε Τζένερις - Αν Χες
Έλεν ντε Τζένερις - Αν Χες © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Αν Χες: «Δεν ένιωθα λεσβία, είχα απλά ερωτευτεί» - Η αναφορά για την ΝτεΤζένερις σε ένα νέο βιβλίο

«Ο χαρακτηρισμός γκέι δεν μου φαινόταν σωστός, ούτε και ο χαρακτηρισμός στρέιτ. Το εξωγήινος μπορεί να ήταν καλύτερο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Aν Χες για τη σχέση με την ΝτεΤζένερις: Δεν ήμουν λεσβία αλλά πολύ ερωτευμένη. 

Η Χες έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από τροχαίο, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν.

Η 53χρονη παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η Χες είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

Η σχέση της με την Έλεν Ντε Τζένερις ήταν κομβικό σημείο στη ζωή της και από ό,τι φαίνεται η Χες έφυγε από τη ζωή με ένα παράπονο, ότι είχε προσπαθήσει πολύ για αυτή τη σχέση αλλά η 64χρονη σήμερα Ντε Τζένερις δεν της έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Η σχέση των δύο γυναικών ξεκίνησε το 1997 και τερματίστηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2000 χωρίς να κρατούν επαφές. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις το 2021, η Χες μίλησε ανοιχτά για τον δεσμό τους, ενώ παραδέχτηκε ότι η ίδια προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Ντε Τζένερις κάθε μέρα όλο και περισσότερο, με τη δεύτερη να «μην ικανοποιείται με τίποτα», όπως είπε.

«Εγώ δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου ως λεσβία. Απλά ήμουν ερωτευμένη. Ήταν, για να είμαι ξεκάθαρη, το ίδιο παράξενα όπως για οποιονδήποτε άλλον. Δεν υπήρχαν λέξεις για να περιγράψουν το πώς ένιωθα» αναφέρει η Χες στο υπό κυκλοφορία βιβλίο της το οποίο αποτελεί συνέχεια του βιβλίου Call Me Crazy που είχε κυκλοφορήσει το 2001.

«Ο χαρακτηρισμός γκέι δεν μου φαινόταν σωστός, ούτε και ο χαρακτηρισμός στρέιτ. Το εξωγήινος μπορεί να ήταν καλύτερο, σκεφτόμουν ορισμένες φορές. Το γιατί, το πώς και το τι ένιωθα για τον άνθρωπο τον οποίο ερωτεύτηκα παρά το φύλο του θα το απαντούσα αν κάποιος με είχε ρωτήσει, αλλά ποτέ κανείς δεν το έκανε» γράφει η Χες.

Ο εκδότης, Τζάρετ Γουάιζφιλντ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο είπε στο Associated Press ότι είχε υπογράψει συμφωνία με τη Χες τον περασμένο Μάιο με την ίδια να του παραδίδει ένα χειρόγραφο λίγο πριν πεθάνει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice